Dag 1 tot 3: Barcelona
   

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Groepsreis 15 dagen Catalonië

Dag 1

U komt naar keuze per vliegtuig, trein of bus naar Barcelona en wordt na aankomst begeleid naar uw hotel in deze bruisende metropool waar u de komende drie nachten verblijft en in alle rust bij kunt komen van alle indrukken van deze stad. Vandaag is er nog de mogelijkheid om een stadswandeling in het centrum van Barcelona te maken. Uw reisbegeleider of gids toont u de mooiste plekjes van bijvoorbeeld de middeleeuwse wijk Barrí Gotic en u krijgt tips waar u lekker kunt eten en drinken. Op de avonden in Barcelona zijn er mogelijkheden om een theater of concert te bezoeken.

Dag 2

Deze dag kunt u onder begeleiding van een gids enkele hoogtepunten van Barcelona bezoeken. Er wordt (in overleg met u) een route samengesteld. Bijvoorbeeld langs meesterwerken van Gaudí; de Sagrada Familia en Parc Güell, door de Barrí Gotic en de oude haven (Port Vell) of Montjuïc, met het Olympisch stadion. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zonder gids op stap te gaan.

Dag 3

Vrije besteding. Deze dag bepaald u zelf welke bezienswaardigheden u nog in uw eigen tempo wilt bezoeken, bijvoorbeeld de diverse beroemde musea, Palau de la Música Catalana, Casa Batló , de Kathedraal, het Parc de la Ciutadella. Natuurlijk kunt ook ook kiezen voor een dagje naar het strand of winkelen

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: