Santa Eulalia de Oscos
   

Ruraal Casona hotel. 9 kamers.

Tussen de 100 en 125 euro per nacht. Kleinschalig, bijzonder, authentiek en charmant.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Casona Bosque de Pumares

Rurale, 17e eeuwse traditionele Casona met typische Horreo, (hooischuur), stallen, schuren en kapel. Deze Casona ligt in een vriendelijke vallei in een heuvelrijke omgeving met veel bossen met inheemse bomen en nabij de rivier de Agueira. De gebouwen zijn met veel liefde gerestaureerd en ingericht en u wordt hier zeer gastvrij onthaald.

Indeling en faciliteiten

Er zijn in deze Casona 9 kamers, 7 tweepersoonskamers, een zolderkamer met mooie  balken en een suite met aparte salon. Alle kamers zijn zeer sfeervol en rustiek ingericht, ze beschikken over eigen badkamer, CV, telefoon en TV. Verder is er een lounge met piano en open haard, een ontbijtzaal waar een heerlijk en uitgebreid ontbijt geserveerd wordt Een bibliotheek en een serre met prachtig uitzicht over het dal. Er is een grote tuin met terras.
De Casona ligt op 1 km. van het dorp Santa Eulalia de Oscos.

Omgeving

Los Oscos is een afgelegen en prachtig natuurgebied in het zuid- westen van Asturias, op de grens met Lugo. Het heeft een uniek landschap, uitgestrekte wouden en watervallen, flora en fauna en zeer bijzondere rurale architectuur, traditionele gebouwen van zwarte leisteen, en handwerk. Hier is een karakteristieke levenswijze behouden gebleven, zoals nog te zien is in verscheidene plaatsen in deze streek; Taramundi is bijvoorbeeld beslist een bezoek waard, ook vanwege het landschap en de beroemde handgemaakte messen en handgeweven stoffen.

Bezoek verder de dorpen Eulalia de Oscos, Villanueva de Oscos, Monasterio de Santa Maria, San Martin de Oscos, Palacio de Mon en A Coba. Er zijn verder vele natuurroutes in dit gebied.

Afstanden luchthaven Santiago circa 200 km, luchthaven Oviedo circa 185 km.

Deze traditionele hoeve in los Oscos wordt aangeboden tijdens de onderstaande rondreis van Ardanza:

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: