Reizen Spanje en Portugal & Corona

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Reizen naar Spanje en Portugal en het Corona virus

Laatste update: 14 mei 2021

Reizen naar Spanje en Portugal in 2021

Ardanza volgt de informatie van het RIVM en de adviezen van Buitenlandse Zaken voor reizen naar Spanje en voor reizen naar Portugal en voert haar Fly&Drive reizen alleen uit bij een groen of geel (positief) reisadvies.

Omdat Ardanza een standplaats heeft in Spanje zijn we daarnaast goed op de hoogte van het laatste nieuws en de situatie ter plekke en kunnen we u op basis hiervan deskundig adviseren.

Wanneer uw vakantiebestemming uiterlijk twee weken voor vertrek een oranje of rood reisadvies heeft, nemen wij contact met u op om de reis om te boeken als u dit wenst of om te annuleren. In dat laatste geval wordt de betaalde reissom binnen 14 dagen volledig terugbetaald. U kunt ook kiezen voor een Ardanza Reisvoucher die u op elk moment en voor elke rondreis van Ardanza kunt inwisselen.  

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Ardanza Reizen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de SGR, dat geeft extra zekerheid. Zo is uw voucher of (aan) betaling gegarandeerd door de SGR.

Tijdens uw reis of verblijf in Spanje en Portugal

Ook tijdens uw reis bent u verzekerd van goede en betrouwbare ondersteuning. Wij zijn altijd bereikbaar mocht dit nodig zijn. U ontvangt bij uw reisbescheiden uitgebreide informatie over bereikbaarheid en wat te doen in het geval van een probleem. Mocht er tijdens uw reis een reisbeperking worden opgelegd, dan passen wij het reisschema graag in overleg met u aan, en indien nodig, zorgen wij ervoor dat u snel naar huis toe kunt.

Ardanza staat voor u klaar voor hulp en bijstand, bijvoorbeeld in geval van een repatriëring. De lijnen zijn kort bij onze kleinschalige organisatie, u wordt snel geholpen en hebt een vertrouwd en zeker aanspreekpunt tijdens de gehele reis.

De accommodaties waar u verblijft zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, hygiëne en ligging en voldoen aan de landelijk geldende corona-maatregelen.

Goed verzekerd op reis

Ardanza adviseert u een goede annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval er iets gebeurt waardoor u niet op reis kunt. Ardanza is tussenpersoon voor de Europeesche, en u kunt eenvoudig hier uw reis-en of annuleringsverzekering afsluiten. De Europeesche biedt een standaard-, en een Allrisk-annuleringsverzekering aan met een uitgebreidere dekking. Op de pagina Q&A voor de  reis- en annuleringsverzekering van de Europeesche ziet u veelgestelde vragen over het Corona virus en de verzekeringen van de Europeesche.

Uw Ardanza SGR Corona voucher

De SGR Corona voucher die u van Ardanza heeft ontvangen omdat wij uw reis moesten annuleren is een jaar geldig. U kunt deze gebruiken voor een nieuwe reis later dit jaar, of in 2022.  Wel dient u deze nieuwe reis te boeken voordat de voucher verloopt. Mocht u op de datum dat de voucher verloopt nog geen nieuwe reis geboekt hebben dan betaalt Ardanza u de waarde van het voucher terug. 

Hebt u nog vragen? bel ons!

Ardanza is bereikbaar tijdens kantooruren van 10:00 – 18:00 uur op +31 (0)35 691 22 75  (u wordt dan kosteloos doorgeschakeld naar Anne en Arco in Spanje) maar bij dringende vragen natuurlijk ook mobiel of per whatsApp: +31 (0)6 278 63 776.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: