Rondreizen Spanje en Portugal

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Reizen met Ardanza naar Spanje en Portugal

Laatste update: 31 augustus 2022

Geen inreisbeperkingen Portugal en Spanje

Voor Spanje en Portugal zijn geen inreisbeperkingen. U hoeft dus geen bewijs van vaccinatie of PCR/NAAT test te laten zien. Ter plekke dient u alleen in Spanje nog in gezondheidscentra en apotheken nog een mondmasker te dragen.

Naar Spanje of Portugal reizen vanuit Nederland

Op de websites van het ministerie van Buitenlandse zaken van Nederland vindt u de meest actuele informatie over Reizen naar Spanje en voor Reizen naar Portugal en welke documenten u mee moet nemen wanneer u naar en vanaf een van deze twee landen reist.

Naar Spanje of Portugal reizen vanuit België

Op de websites van het ministerie van Buitenlandse zaken van België vindt u de meest actuele informatie over reizen tussen Belgie en Spanje en tussen Belgie en Portugal.

Let op: U bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste en geldige inreis documenten. 

Boek zorgeloos uw rondreis naar Spanje of Portugal 

Met Ardanza kunt u zorgeloos op reis naar Spanje en Portugal. Beide landen hebben inmiddels ‘Groen licht’  – De kleurcode van het reisadvies voor Spanje en Portugal van het Ministerie van Buitenlandse zaken is groen. Uw overnachtingen zijn daarnaast geregeld in verzorgde, kleinschalige locaties buiten het massatoerisme. En omdat Ardanza een standplaats heeft in Spanje zijn we goed op de hoogte van het laatste nieuws en de situatie ter plekke en kunnen u deskundig adviseren en ondersteunen.

  • Wanneer een kleurcode van een land verandert van groen of geel naar oranje kunt u uw reis direct omboeken of kiezen voor een reisvoucher geldig tot een jaar na uitgifte
  • Bij het omboeken van uw reis brengt Ardanza alleen de eventuele meerkosten in rekening
  • Zekerheid met SGR garantieregeling
  • Ardanza Reizen is tussenpersoon voor a.s.r, en u kunt eenvoudig via onze website uw reis-en of annuleringsverzekering afsluiten
  • Uw overnachtingen zijn in kleinschalige accommodaties
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar tijdens uw reis
  • Repatriëringsgarantie bij de Fly&Drive arrangementen
  • Ondersteuning ter plekke van onze lokale contactpersonen

Goed verzekerd op reis

Ardanza adviseert een goede reis – en annuleringsverzekering af te sluiten. Ardanza Reizen is tussenpersoon voor a.s.r. en u kunt eenvoudig via onze website uw reis-en of annuleringsverzekering afsluiten. De a.s.r. biedt een standaard-, en een Allrisk-annuleringsverzekering aan met een uitgebreidere dekking.
NB: Helaas kunnen we deze verzekeringen niet verzorgen voor reizigers woonachtig in België.

Andere reisverzekeraars

Vaak loont het de moeite om bij uw eigen verzekeringsmaatschappij te informeren naar de (aanvullende) mogelijkheden voor een reis en/of annuleringsverzekering. Controleer altijd zelf of een verzekering al dan niet dekking biedt in uw specifieke geval en voor uw reisplannen.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Ardanza Reizen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de SGR, dat geeft extra zekerheid. Zo is uw voucher of (aan) betaling gegarandeerd door de SGR.

Tijdens uw reis of verblijf in Spanje en Portugal

Ook tijdens uw reis bent u verzekerd van goede en betrouwbare ondersteuning. Wij zijn altijd bereikbaar mocht dit nodig zijn. U ontvangt bij uw reisbescheiden uitgebreide informatie over bereikbaarheid en wat te doen in het geval van een probleem. Mocht er tijdens uw reis een reisbeperking worden opgelegd, dan passen wij het reisschema graag in overleg met u aan, en indien nodig, zorgen wij ervoor dat u snel naar huis toe kunt.

Ardanza staat voor u klaar voor hulp en bijstand, bijvoorbeeld in geval van een repatriëring. De lijnen zijn kort bij onze kleinschalige organisatie, u wordt snel geholpen en hebt een vertrouwd en zeker aanspreekpunt tijdens de gehele reis.

De accommodaties waar u verblijft zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, hygiëne en ligging en voldoen aan de landelijk geldende corona-maatregelen.

Hebt u nog vragen? bel ons!

Ardanza is bereikbaar tijdens kantooruren van 10:00 – 18:00 uur op +31 (0)35 691 22 75  (u wordt dan kosteloos doorgeschakeld naar Anne en Arco in Spanje) maar bij dringende vragen natuurlijk ook mobiel of per whatsApp: +31 (0)6 278 63 776.

 

 

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: