Rondreizen Spanje en Portugal & Corona

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Reizen met Ardanza naar Spanje en Portugal

Laatste update: 2 december 2021

Boek zorgeloos uw rondreis naar Spanje of Portugal in 2022

  • Kosteloos omboeken, een reisvoucher of uw geld terug bij negatief reisadvies (code oranje of rood)
  • Zekerheid met SGR garantieregeling
  • Overnachtingen in kleinschalige accommodaties
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar tijdens uw reis
  • Repatriëringsgarantie bij de Fly&Drive arrangementen
  • Ondersteuning ter plekke van onze lokale vertegenwoordigers.
  • Omdat Ardanza een standplaats heeft in Spanje zijn we daarnaast goed op de hoogte van het laatste nieuws en de situatie ter plekke en kunnen u deskundig adviseren en ondersteunen.

Reizen met Ardanza – kleinschalig & ver van de massa

Nu Spanje en Portugal code geel hebben kan rondreizen met Ardanza prima. Want wij brengen u voornamelijk naar rustig gelegen, kleinschalige onderkomens, ver van de massa. En wanneer u de maatregelen ter plekke opvolgt loopt u in deze twee landen niet meer risico dan wanneer u op vakantie gaat in Nederland.

Wijs op reis

Op de websites van het ministerie van Buitenlandse zaken van Nederland vindt u actuele informatie over reizen naar Spanje en voor reizen naar Portugal en welke testen u moet doen wanneer u naar en vanaf een van deze twee landen reist. Kijk hier wanneer u vanuit Belgie naar Spanje reist en weer terug., en wanneer u vanuit Belgie naar Portugal reist en weer terug.

Coronabewijs

Voor een reis binnen de Europese Unie heeft u een coronabewijs nodig. U ontvangt een coronabewijs als u volledig gevaccineerd bent. Of wanneer u kunt aantonen dat u genezen bent van corona. Is dit beide niet het geval dan is er een negatieve PCR of antigeen test nodig. Let op: U bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten. 

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Ardanza Reizen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de SGR, dat geeft extra zekerheid. Zo is uw voucher of (aan) betaling gegarandeerd door de SGR.

Tijdens uw reis of verblijf in Spanje en Portugal

Ook tijdens uw reis bent u verzekerd van goede en betrouwbare ondersteuning. Wij zijn altijd bereikbaar mocht dit nodig zijn. U ontvangt bij uw reisbescheiden uitgebreide informatie over bereikbaarheid en wat te doen in het geval van een probleem. Mocht er tijdens uw reis een reisbeperking worden opgelegd, dan passen wij het reisschema graag in overleg met u aan, en indien nodig, zorgen wij ervoor dat u snel naar huis toe kunt.

Ardanza staat voor u klaar voor hulp en bijstand, bijvoorbeeld in geval van een repatriëring. De lijnen zijn kort bij onze kleinschalige organisatie, u wordt snel geholpen en hebt een vertrouwd en zeker aanspreekpunt tijdens de gehele reis.

De accommodaties waar u verblijft zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, hygiëne en ligging en voldoen aan de landelijk geldende corona-maatregelen.

Goed verzekerd op reis

Ardanza adviseert u een goede annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval er iets gebeurt waardoor u niet op reis kunt. Ardanza is tussenpersoon voor de Europeesche, en u kunt eenvoudig hier uw reis-en of annuleringsverzekering afsluiten. De Europeesche biedt een standaard-, en een Allrisk-annuleringsverzekering aan met een uitgebreidere dekking. Op de pagina Q&A voor de  reis- en annuleringsverzekering van de Europeesche ziet u veelgestelde vragen over het Corona virus en de verzekeringen van de Europeesche.
NB: Helaas kunen we deze verzekeringen niet verzorgen voor reizigers woonachtig in België.

Hebt u nog vragen? bel ons!

Ardanza is bereikbaar tijdens kantooruren van 10:00 – 18:00 uur op +31 (0)35 691 22 75  (u wordt dan kosteloos doorgeschakeld naar Anne en Arco in Spanje) maar bij dringende vragen natuurlijk ook mobiel of per whatsApp: +31 (0)6 278 63 776.

 

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: