Corona

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Reizen in tijden van Corona

Laatste update: 31 augustus 2022

 

testje geslaagd 🙂

Geen inreisbeperkingen Portugal en Spanje

Voor Spanje gold het al langer maar voor reizen naar Portugal geldt ook per 1 juli 2022 dat de inreisbeperkingen zijn vervallen. U hoeft dus geen bewijs van vaccinatie of PCR/NAAT test te laten zien. Ter plekke dient u alleen nog in het OV en gezondheidscentra en apotheken nog een mondmasker te dragen.

NB: Reizigers die van buiten de Europese Unie en de Schengenlanden reizen dienen in het bezit bent van een geldige Coronapas en  moeten daarnaast voor het reizen naar Spanje een Gezondheidsverklaring invullen. www.spth.gob.es 

Naar Spanje of Portugal reizen vanuit Nederland

Op de websites van het ministerie van Buitenlandse zaken van Nederland vindt u de meest actuele informatie over Reizen naar Spanje en voor Reizen naar Portugal en welke documenten u mee moet nemen wanneer u naar en vanaf een van deze twee landen reist.

Naar Spanje of Portugal reizen vanuit België

Op de websites van het ministerie van Buitenlandse zaken van België vindt u de meest actuele informatie over reizen tussen Belgie en Spanje en tussen Belgie en Portugal.

Let op: U bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste en geldige inreisdocumenten. 

Goed verzekerd op reis

Kijk hier voor meer informatie over reis- en annuleringsverzekeringen 

Informatie over uw vluchten

Alle informatie over uw vluchten, inchecken, gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, reisvoorwaarden, laatste updates en bagageregels kunt u vinden op de websites van de maatschappij waarmee u vliegt:

Hebt u nog vragen? bel ons!

Ardanza is bereikbaar tijdens kantooruren van 10:00 – 18:00 uur op +31 (0)35 691 22 75  (u wordt dan kosteloos doorgeschakeld naar Anne en Arco in Spanje) maar bij dringende vragen natuurlijk ook mobiel of per whatsApp: +31 (0)6 278 63 776.

 

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: