Groepsreizen

Andalusië en Catalonië

Momenteel worden kleinschalige groepsreizen in Andalusië en Catalonië georganiseerd. Ardanza is al meer dan 16 jaar Spanje specialist, u bent dus in deskundige handen!

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Kleinschalige en bijzondere groepsreizen Spanje

Ardanza organiseert kleinschalige groepsreizen in Andalusië en Catalonië. In beide regio’s maakt u op een ontspannen tempo kennis met zowel de hoogtepunten van het culturele erfgoed als de prachtige natuurgebieden.De reizen staan voor iedereen open, dus voor alleengaanden, (echt)paren en anderen. U hoeft geen Spaans te spreken.

Groepssamenstelling

Het minimum aantal deelnemers is tien, het maximum is twintig deelnemers. Reist u alleen, dan zult u zeker snel aansluiting vinden in onze kleine groepen. Deze groepsreizen zijn geschikt voor iedereen die graag op een rustig tempo de bijzondere plekken van een regio ontdekt, geïnteresseerd is in natuur en cultuur, persoonlijke service en kwaliteit belangrijk vindt. U bent nooit verplicht met de groep mee te gaan. Wilt u er op een gegeven moment liever alleen op uit, dan is dat ook prima.

Reisbegeleiding

De reisbegeleider zorgt voor een soepel verloop van de reis. Hij/zij is er om u te adviseren en waar nodig te helpen. Hij/zij spreekt Nederlands en Spaans. Mocht iets niet helemaal aan uw verwachting voldoen, dan hoort de reisbegeleider dat graag zodat een eventuele onvolkomenheid meteen opgelost kan worden. Daarnaast kan hij/zij u meer laten zien dan alleen de bekende bezienswaardigheden. Hij/zij wijst u de weg naar bijzondere restaurantjes of dat verscholen kerkje. De reisbegeleider is echter geen gids. Bij de diverse bezienswaardigheden is er vaak een ervaren (lokale) gids of krijgt u uitgebreide informatie mee, zodat u op eigen houtje op ontdekking uit kunt.

Eenpersoonskamer

Voor een éénpersoonskamer betaalt u een toeslag. Deze toeslag staat bij de vertrekdata/reissom aangegeven.

Kamer delen?

Reist en boekt u alleen, dan kunt u bij de boeking aangeven of u uw kamer met een reisgeno(o)t(e) wilt delen. Dan wordt u ingedeeld met een alleenreizende reisgenoot van hetzelfde geslacht. Dit  kan natuurlijk alleen wanneer er nog iemand is die ook graag een kamer wil delen. Mocht het vanwege de groepssamenstelling zo uitkomen dat u toch in een éénpersoonskamer wordt ingedeeld, dan informeren we u zo tijdig mogelijk.U betaalt dan echter wel de toeslag.

Verlengingen

Is deze  reis voor u te kort? U hebt altijd al willen wandelen of paardrijden in de bergen? Of willen weten hoe u tapas maakt? Op verzoek regelt Ardanza een verlenging van uw verblijf. Er zijn talloze mogelijkheden, zoals een aantal dagen in Barcelona of Sevilla, een weekje aan het strand of een cursus schilderen, zingen of flamenco dansen.

Kijk bij de rubriek reizen op maat voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden. En als u uw zus, vriendin of kleinkind wilt laten overkomen, dan regelen we ook voor hen graag de reis en het verblijf!

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: