Dag 12 tot 15: Costa Daurada
   

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Groepsreis 15 dagen Catalonië

Dag 12

We reizen terug richting de kust. Op het programma staat een bezoek aan het Monestir de Santa Maria Poblet, een oase van rust en een laatste rustplaats van spaanse koningen. In 1835 werd het klooster geplunderd en ernstig beschadigd. Na de restauratie van de imposante ruïnes die in 1930 begon, keerden de monniken terug in dit klooster. Uw accommodatie voor de komende drie nachten is een sfeervol hotel in een klein vissersdorpje vlak onder Sitges. Het hotel wordt gerund door twee zusters, die het met oog voor detail smaakvol hebben ingericht. U kunt heerlijk eten in het bijbehorende restaurant. Het rustige en schone strand is op en paar meter afstand.

Dag 13

Vrije besteding: Naar keuze kunt u vandaag een dagje naar het strand ter plekke, of in Sitges. Of winkelen in deze modieuze badplaats.  Een half uurtje verder met de trein en u bent in het hartje van Barcelona. Natuurliefhebbers kunnen een excursie maken in het park de Garraf.

Dag 14

Vandaag bezoeken we één van de vele bodega’s in de omgeving. We bevinden ons nl. in het hart van het  bekendste wijnbouwgebieden van Catalonië, de D.O. Penedès, Conca de Barberea en de Priorat. Hier krijgt u een rondleiding en kunt u proeven van de kwaliteitswijnen van deze streek. Ook staat er een picknick in een mooie wijngaard op het programma.

Dag 15

Vertrek naar Nederland of transfer naar de verlengingsbestemmingen.
Er zijn vele mogelijkheden voor een verlenging van uw verblijf in Spanje.

Kijk voor enkele voorbeelden in de rubriek op maat.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: