Dag 12 tot 15: Costa de la Luz
   

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Groepsreis 15 dagen Andalusië

Dag 12. Naar de kust

Vandaag reizen we naar het zuidwesten, langs de mondaine badplaatsen Marbella en Torremolinos aan de Costa del Sol, die we achter ons laten op onze tocht naar de langerekte stranden van de Costa de la Luz. Hier verblijft u de komende drie nachten in een vriendelijk, klein hotel in het centrum van Conil de la Frontera,  een historisch stadje aan de kust, geliefd om zijn prachtige goudgele stranden en het schone zwemwater. Hier vandaan staan een aantal interessante excursies op het programma.

Dag 13. Natuurpark Doñana

Vandaag maken we als het weer het toelaat een bijna 4 uur durende boottocht aan het nabijgelegen biosfeerreservaat en werelderfgoed Doñana, een uitgestrekt moeraslandschap met een verbazingwekkende diversiteit aan flora en fauna. Dit gebied is een belangrijke stop voor vogels tijdens hun migratie van en naar Afrika. De Iberische Lynx, een katachtige in uitsterving, heeft in Doñana zijn laatste territorium.

Jerez de la Frontera

Ook staat een bezoek aan Jerez de la Frontera op het programma, waar u een bezoek kunt brengen aan één van de wereldberoemde Sherry-bodega’s. Jerez is verder befaamd om zijn ‘Real Escuala Andaluza de Arte Ecuestre’, de koninklijke ruiterschool. Eventueel kunt u hier morgen, op de laatste vrije dag van de reis, de trainingen bijwonen.

Dag 14. Vrije besteding

Op deze laatste dag van u reis bepaalt u in overleg met uw gids zelf uw programma. U een bezoek brengen aan Cádiz – de oudste stad van Europa, een charmante en sfeervolle havenstad. Of er wordt ene bezoek aan Bolonia verzorgd, met de grootste Romeinse opgravingen aan zee. Maar dit is natuurlijk ook een ideale gelegenheid om lekker te luieren aan de prachtige stranden van Conil de la Frontera. In het dorp zelf kunt u nog even uw laatste Spaanse inkopen doen en daarna in één van de restaurantjes heerlijke visspecialiteiten eten.

Dag 15. Vertrek naar Nederland

Vandaag reist u terug voor uw vlucht naar Nederland. Of u vervolgt uw reis naar de door u gekozen verlengingsbestemming.
Er zijn vele mogelijkheden voor een verlenging van uw verblijf in Spanje. Kijk voor enkele voorbeelden in de rubriek individuele reizen.

Deze groepsreis aanvragen? Naar het aanvraagformulier

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: