Mi Vida

 

Mi Vida, feelgood film met Loes Luca en Elvira Mínguez in Cádiz!

Deze heerlijke film gaat over kapster Lou die droomt van een nieuw begin. Lou (Loes Luca) is net gepensioneerd en koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In deze gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. 

 

Ardanza en Mi Vida

Wat Mi Vida voor ons extra speciaal maakt, naast dat hij in onze állerfavorietste stad Cádiz is opgenomen is dat wij van Ardanza voor Mi Vida een stadswandeling langs de filmlocaties mochten maken, die u, samen met nog 4 prachtige wandelingen in het achterland, cadeau krijgt bij uw bioscoopkaartje! 

 

Bijna 100.00 bezoekers!

Help de film om de 100.000 bezoekers te halen, zie ook de oproep van Norbert Ter Hall, Loes Luca en scenarioschrijver Roos Ouwehand!

 

Cadeautje voor Mi Vida fans: Wandelgids Cádiz

Stadswandeling langs filmlocaties & 4 wandelingen in de regio

Vraag het eBook hieronder aan met de code die u kreeg bij uw filmkaartje. U bent dan ook aangemeld voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ardanza met reistips en vakantie-inspiratie! Naar de film geweest maar geen code ontvangen ? Geen nood! Stuur een e-mail naar info@ardanza.nl en u ontvangt de code alsnog.

 

Let op, sommige e-mailprogramma’s merken het bericht dat u van ons krijgt aan als commercieel en laten het niet in uw algemene inbox zien.

 

 

 

Met Ardanza naar Cádiz!

Bekijk deze rondreizen met kleine hotels en fijne appartementen:

 

Langs de Mi Vida locaties met onze gids!

Gaat u binnenkort naar Cádiz en wilt u de Mi Vida filmlocaties bezoeken? Boek dan de speciale Mi Vida wandeling met onze lokale gids. Neem contact met ons op voor meer informatie! info@ardanza.nl

 

 

De Spaanse versie van ‘This is my life”

Luister hierboven naar de prachtige de Spaanse versie van “This is My Life” zong in de aftiteling van Mi Vida! Deze versie werdt speciaal gemaakt en gezongen door de beroemde zangeres Maria Jiménez uit Triana, Sevilla.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: