Nàves

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Monumentaal landgoed in de Pre-Pyreneeën

Op 8 kilometer van Cardona, in een uitgestrekte vallei, ligt dit landgoed met haar monumentale gebouwen. Deze Catalaanse Masia is een van de eerste gekwalificeerde Casa Rurales in de Solsones- Bages regio en de eigenaars, Carmen en Alfons hebben dit familiebezit met veel liefde en oog voor detail gerestaureerd en ingericht. Er zijn in het totaal 4 zelfstandige accommodaties, in het hoofdgebouw twee ruime appartementen en nog twee aparte huisjes. Bij het huis is een prachtige kapelletje, met originele muurschilderingen. Er zijn geschriften uit het jaar 1017 nC. waar al melding gemaakt wordt van dit landgoed en de Romaanse kapel.

Kindvriendelijk

Dit is een zeer kindvriendelijke accommodatie, de huizen zijn ruim en prettig ingericht, het meubilair kan wel tegen een stootje. Er is een bijgebouw met een grote speelkamer vol met schatten een speeltuintje en de geleidelijk aflopende gazons zijn ideaal om te spelen en te rennen. Het zwembad heeft een zonneweide is is afgesloten met een hek. Er wacht u een zeer gastvij verblijf. Er wordt weinig engels gesproken door de hartelijke eigenaars maar met handen en voeten komt u er zeker uit!

Indeling en faciliteiten

Huis 1. El Porxet

Capaciteit voor 6 personen Totaal oppervlakte 145m2.  Keuken, ruime eetkamer van 75m2. (ook geschikt voor groepsbijeenkomsten) Alle ruimtes op de begane grond met direct toegang tot tuin en overdekt terras met BBQ. Drie slaapkamers.  Vier badkamers. Twee slaapkamers met tweepersoonsbed (150 cm en 135), een slaapkamer met twee bedden van 90 cm. Wifi, verwarming, TV, kinderbedjes, kinderstoel.

Huis 2. La Casita

Capaciteit voor 6 personen
Totaal oppervlakte 80m2.  Salon en volledige ingerichte keuken.  Alle ruimtes op de begane grond met direct toegang tot tuin en overdekt terras met BBQ. Drie slaapkamers, Een slaapkamer  met tweepersoonsbed (150 cm ), twee slaapkamers met twee bedden van 90 cm. twee badkamers Wifi, verwarming, TV, kinderbedjes, kinderstoel. Dit huisje is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen want het heeft zicht op het speeltuintje en is het verst weg van het zwembad.

Huis 3. Casa Grande 1

Capaciteit voor max. 6 personen, ligging op de begane grond met direct toegang tot tuin en terras. Ruime salon met comfortabele meubels, grote, volledig ingerichte keuken, drie slaapkamers, Een slaapkamers met tweepersoonsbed, twee slaapkamers met twee bedden van 90 cm. Twee badkamers. Wifi, verwarming, TV, kinderbedjes, kinderstoel.

Huis 4. Casa Grande 2

Dit ruime appartement is gelegen in het hoofdgebouw, op de 1e etage. Het heeft een  capaciteit voor 6 personen. Oppervlakte 120m2. Er is een groot omheind terras met een tafel en stoelen en een BBQ. Vanaf het terras heeft u  zicht op de tuin, het zwembad en het kasteel van Cardona. Ruime salon met comfortabele meubels, grote, volledig ingerichte keuken, drie slaapkamers, twee slaapkamers met tweepersoonsbed (150 cm en 135) een slaapkamer met twee bedden van 90 cm. Drie badkamers. Wifi, verwarming, TV, kinderbedjes, kinderstoel.

Algemeen

Er is een bijgebouw met een grote speelzaal voor de kinderen met veel speelgoed, spelletjes, boeken etc. Fitnessruimte. Bibliotheek (voornamelijk Spaanse boeken).
Tennisveld, basketbal, tafelspelen. Er is een kleine winkeltje op het landgoed met eerste levensbehoeften en kruidenierswaren.
Optioneel: schoonmaakservice, taxiservice, catering, babysit
Grote tuin, Zwembad met zonneweide (afgeschermd door hek)

Voor grotere groepen of bijzondere gelegenheden kan er gebruik gemaat worden van de ‘Gran Salon’, een gemeenschappelijke ruimte waar ook voor groepen gekookt kan worden. Er is veel ruimte om het huis heen en het terrein is vlak, zodat het voor kleine kinderen ideaal is.

Omgeving

Er zijn talloze excursie mogelijkheden in de directe omgeving: Het middeleeuwse Cardona met haar gezellige centrum, smalle straatjes en kleine pleintjes en monumentale kasteel ligt op 8 kilometer. De wat grotere, historische vestingstad Solsona ligt op 15 kilometer. De Pyreneeën met diverse bergdorpjes en Romaanse kerkjes (Unesco werelderfgoed) op minder dan een half uur rijden. U kunt in de regio diverse en afwisselende routes rijden langs pittoreske dorpjes en monumenten. In de omgeving is een meer voor watersport activiteiten en in de zomer vinden er in de diverse steden en dorpjes allerlei dorpsfeesten en jaarmarkten plaats. Fietsen, zwemmen, ballonvaarten, kanoeën, Jeepexcursies. Barcelona ligt op 110 km.

Meer informatie? Naar het aanvraagformulier

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: