Meridian Magazine
   

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Bijzondere lezersaanbieding!

Meridian Travel Magazine “De Mooiste Rondreizen”

Ardanza heeft twee rondreizen voor u geselecteerd met een geweldige aanbieding speciaal voor de lezers van Meridian Travel. In de onlangs gepubliceerde editie “De Mooiste rondreizen” die nu on-line te bestellen vindt u twee reportages over Ardanza en haar reizen en de lezersaanbiedingen. U heeft de kortingscode nodig die hierbij vermeld staat. 

Bestel het magazine online of krijg er eentje van Ardanza!

Ardanza verloot op 15 juni a.s. 10 exemplaren onder de deelnemers. Wat moet u doen: Stuur een e-mail naar info@ardanza.nl met als onderwerp ‘Mooiste rondreis’ . 

 

       

 

 

 

Reis 1. Portugal 15 dagen Natuur&Cultuurrondreis

Inclusief:
* Douro-cruise & wijnproeverij
* Bijzonder Fado optreden in Lissabon
* Kookworkshop in Cooking&Nature hotel

Tijdens deze individuele rondreis ontdekt u in ontspannen tempo de natuurschatten en historische parels van veelzijdig Portugal. Lissabon, kleurrijke stad aan de Taag, levendig en gastvrij Porto, de Serra da Estrela met haar groene dalen en verborgen dorpjes, Unesco Werelderfgoed in Coimbra, Tomar en Batalha, het imponerende Douro wijngebied, Natuurpark de Peneda-Geres en de glooiende heuvels van de Minho en Beira regio. Verleng deze route aan de ongerepte Costa Vicentina.

U logeert op authentieke en verrassende locaties, een monumentaal landgoed, karakteristiek stadsappartement, een gastvrije Quinta, voormalig jachtchalet en kleurrijk designhotel.

Originele excursies
Ardanza is al 17 jaar Spanje&Portugal specialist en regelt een unieke invulling van uw reis zoals een Fado-optreden en TukTuk tour in Lissabon, een cruise in een elegante houten sloep op de Douro, wijn & portproeverijen, fietstours, jeepexcursies, dagexcursies Sintra en Cascais, wandelroutes, surfen en birdwatching.

Lees meer over deze rondreis

Lees de reportage: portugal-ardanza

Reis 2. Andalusië 15 dagen Cultuur&Natuurrondreis

inclusief:
* Kleinschalige Flamencoshow in Sevilla
* Jeepexcursie in de bergen bij Ronda
* Walvis – en dolfijnexcursie aan de Costa de la Luz

Tijdens deze individuele rondreis ontdekt u in ontspannen tempo de culturele hoogtepunten en verborgen schatten van zonovergoten Andalusië. Het wonderschone Moorse erfgoed in Granada, Córdoba en Sevilla. Imponerende natuurparken, Ronda aan het Tajo-ravijn. Witte dorpjes, Romeinse opgravingen in Bolonia, de puur Spaanse havenstad Cádiz, de ongerepte Costa de la Luz. Vier de kleurrijke lokale Feria’s en ontdek de magie van sherry!

U logeert op karaktervolle en charmante locaties, een landelijke Cortijo, fijn stadsappartement, luxe B&B resort, rurale casita of gastvrij familiehotel aan zee.

Originele excursies
Ardanza heeft al 10 jaar een standplaats in Spanje en regelt een unieke invulling van uw reis, zoals gepassioneerde flamenco optredens, Tapas- en fietstours, Birdwatchen bij Gibraltar en Doñana Natuurpark, de spectaculaire Caminito del Rey, Jeepexcusies, Yoga en Surfles.

Lees meer over deze rondreis

Lees de reportage: andalusia-ardanza

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: