Andalusië juli 2010

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Een verhaal met veel mooie beelden…

3 juli 2010

Hallo,

We hebben een hele goede reis gehad naar Andalusie. Jullie voorbereiding was echt heel fijn en behulpzaam. Fysiek is alles goed gegaan. Bedden waren wel erg hard en dat was even aanpassen en sjouwen met kussens om al mijn aangedane plekken te verwennen tot hilariteit van deze en gene, maar werkte. Hierbij foto’s van Sevilla,Granada en het Alhambra.
De laatste serie is van de Sierra del Norte en Grazalema.

We sturen nog iets op, wat we ontdekten in Sierra del Norte, waar we fantastisch hebben gegeten en echt een aanbeveling waard is, ook als hotel vermoed ik. Ze lieten hun kamers zien. Gewoon mooi en comfortabel. Alles biologisch en zeer betaalbaar. Maar misschien kennen jullie het al. We troffen het dat alle bloemen nog bloeiden gezien de hoeveelheid regen. Adembenemend! Hadden we nooit willen missen. In Grazalema hadden we een kamer met eigen patio op een hoekje en hebben ons zeer vermaakt met de 200 Iberico’s, die ‘s avonds rondsjokten vlak langs het hek en maar niet konden wennen aan toeschouwers.

En ‘Maria’ is een fenomeen in het laatste hotel in Granada. Ze heeft ons fantastisch geholpen met taxi’s, informatie, alles kon en hele lekkere muntthee uit eigen tuin en altijd een aanpassing mogelijk bij mijn eet’gedoe’ (Ik verdraag lang niet alles). En het was erg leuk gewoon van alles van haar te horen. We willen nog eens terug wanneer de leeuwenfontein het weer doet in het Alhambra. De auto was erg ‘sjiek’. En comfortabel. Kortom geslaagd.

Dank voor jullie goede bijdrage en dat allemaal toch op redelijk korte termijn. Grappig, bij aankomst in Sevilla stonden drie Ardanza reizigers op een rijtje voor de entree van het Appartementen hotel in Santa Cruz. Schiep een band. Overigens een hele goede suggestie en blij, dat we die gevolgd hebben.

Met vriendelijke groet,

Greetje en Alexander

PS: Gisteren maakte ik een zeer geslaagde Tapasmaaltijd voor vrienden uit jullie leuke boekje. Ook daarvoor dank.

Noot Ardanza: Dit was een Reis op maat in Andalusië, een combinatie van de Cultuur & Natuur route en de Natuur & Cultuur route

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: