Andalusië mei 2015

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Hallo medewerkers van Ardanza,

Ik ben niet zo goed in het schrijven van een reisverslag voor jullie website maar wilde, ook namens Eric, wel even bedanken voor jullie bijdrage aan deze prachtige reis. De informatie was duidelijk en efficiënt. Het heeft ons geholpen er het beste uit te halen. Andalusie is ontzettend mooi en we willen hier zeker nog een keer heen.

Ik sta bekend als een controlfreak wat betreft het uitzoeken van de accommodatie en het was de eerste keer dat ik dit uit handen heb gegeven. Daar heb ik dus geen moment spijt van gehad. Elke appartement of b&b had zijn eigen charme en de eigenaren/medewerkers waren heel hartelijk en vriendelijk. Ik had het niet beter kunnen doen en heeft me ontzettend veel tijd uitgespaard.

Topper was de Cortijo in Monachil. Hier was echt alles perfect. Patricia en Jose Manuel zijn geweldig. Ook genoeg vegetarische keuzen voor ons bij deze laatste, zowel bij hun heerlijk uitgebreide ontbijt buffet als het diner.

Wat dit laatste betreft moet ik ook Luca en zijn vrouw in de Sierra Norte complimenteren. Geen enkele moeite om vegetarisch voor ons te (laten) koken.

Conchita van Finca Ronda la Vieja had bij aankomst een fles bubbels in onze koelkast gedaan, voor mijn verjaardag de volgende dag. Heel attent.
Haalde ook meteen het vlees broodbeleg uit de koelkast en verving dat iedere ochtend met een heerlijke avocado bij het ontbijt. Ik had achteraf 1 verblijf minder willen doen om rust in te bouwen. Bij ons laatste verblijf zat ik er aardig doorheen. Je wil er zo veel mogelijk uithalen en ons tempo lag hoog. Maar goed, dat is persoonlijk.

Onze complimenten aan jullie. Bedankt voor het tapas kookboek. Leuk om dat bij thuiskomst te vinden. Er staan gelukkig ook een hoop vegetarische recepten in 😉

Het was geweldig. Bedankt!

 

Groet,

 

André en Eric

28 mei 2015

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: