Huwelijksreis Andalusië

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Huwelijksreis naar Ronda, Sevilla, Costa de la Luz en Málaga

Op zaterdagavond zijn wij om één uur ’s nachts thuis gekomen van onze huwelijksreis naar Andalusië. We hebben een geweldige reis gehad. Na aankomst in Malaga zijn we naar het natuurpark Grazalema gereden. We hebben drie nachten in een boerderij lodge gelogeerd. We waren omringd door prachtige bergen en we genoten enorm van de stilte. ’s Avonds dronken we een glaasje wijn bij het knapperend haardvuur.

Ook zijn we een dagje naar Ronda geweest, een bijzondere stad in twee delen gesplitst door een diepe ravijn. Geschikt voor mooie foto opnames.Daarna zijn we uitgerust doorgereden naar Sevilla. Daar hebben we drie nachten in een appartement gezeten midden in de volkswijk Santa Cruz. Geweldig plekje. Vlakbij het paleis en de kathedraal en te midden van restaurantjes en tapas bars. Elke avond hebben we een Flamenco voorstelling meegemaakt. Flamenco is passie, klaagzang, vreugde en verdriet. Alles passeerde de revue in kleine zaaltjes met een gitaar en een zanger. Het heeft ons echt geraakt.

Onze derde pleisterplaats was Vejer de la Frontera, een van oorsprong Moors stadje op een tweehonderd meter hoge heuvel gelegen. We kregen leuke tips voor goede restaurantjes en uitstapjes en het hotel zelf is op een eenvoudige, natuurlijke wijze mooi ingericht. We hebben ook gebruik gemaakt van het dakterras, prachtige vergezichten.
Vandaar uit hebben we de Costa da Luz verkend, Cadiz, Sanlúcar de Barrameda, Conil, Barbate en we hebben de kust van Marokko en de rotsen van Gibraltar op afstand gezien. Overal prachtige witte stranden, helder licht en veel plaatsen zijn omgeven door natuurparken. De sfeer is nog echt Andalusisch, nog niet afgestemd op veel toeristen en soms een rommeltje. Maar wij hebben heerlijk gezeten op plastic stoeltjes op de boulevard in Barbate met alleen maar Spaanse families met spelende kinderen om ons heen en een prachtig uitzicht op zee.

De laatste twee nachten hebben we doorgebracht in Málaga. Het prachtige Moors paleis op de heuvel bezocht, het Picasso museum en de kathedraal. En natuurlijk langs de chique winkels gelopen in de mooie straten van Málaga. Op de laatste dag hebben we nog van een heerlijke lunch genoten met tapas en een glaasje witte wijn op een zonovergoten terras aan de voeten van het Moorse paleis. Dit was een waardige afsluiting van een fantastische huwelijksreis die wij dankzij jullie goede organisatie hebben kunnen maken.

Onze hartelijk dank,

Met vriendelijke groet,

Eduard en Paula Vosters-Averson
Amersfoort, 9 december 2009

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: