Accommodaties

Verrassend en authentiek

Meer dan 300 zorgvuldig geselecteerde locaties in heel Portugal en Spanje. Kleinschalig en bijzonder. Van basic maar comfortabele appartementen tot luxe verwenhotels!

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Bijzondere en kleinschalige accommodaties in Spanje en Portugal

Bij een bijzondere reis hoort een fijne plek om te overnachten, vinden wij. Een accommodatie waar u gastvrij ontvangen wordt, u zich helemaal op uw gemak voelt en waar u alles aantreft wat uw verblijf onvergetelijk maakt. En inspirerende plek waar het goed toeven, waar u bijzondere ontmoetingen hebt en die helemaal past bij uw individuele wensen.

In Fly&Drive combinatie

NB: De hotelaccommodaties van Ardanza worden alleen aangeboden in onze Fly&Drive individuele rondreizen die op maat aan te passen zijn. Onze vakantiewoningen zijn wel zonder vlucht en auto te reserveren, met een minimum verblijf van een week. Neem voor de diverse mogelijkheden contact met ons op: Tel. 035 – 691 22 75 of via dit aanvraagformulier

Kleinschalig, authentiek en gastvrij

We hebben persoonlijk en met zorg de mooiste en meest charmante locaties in Spanje en Portugal voor u geselecteerd: Een groot landhuis voor de hele familie, een sfeervol appartement in hartje Sevilla of Lissabon, een romantisch stadshotel in Valencia of Porto, een fijne vakantiewoning aan de Costa de La Luz en de Algarve. Van een prachtig gelegen Quinta, Finca of Cortijo tot stijlvolle Parador en Pousada. Ardanza biedt gedurende de rondreizen accommodaties op maat in heel Spanje en Portugal voor individuen en kleine groepen. We kennen elke aangeboden accommodatie persoonlijk en doen u graag een vrijblijvend voorstel voor een fly & drive route op maat. De locaties worden in combinatie met vluchten en huurauto aangeboden, dus u bent verzekerd van een goed geregelde en zorgeloze reis. Vluchten worden tegen een scherpe prijs ingekocht en met een huurauto via onze partner Sunny Cars is het vervoer ook goed geregeld.

Appartementen en kleine hotels in hartje stad

Alle stadsaccommodaties zijn gelegen in de historische centra van de diverse steden met alle belangrijke bezienswaardigheden en restaurantjes op loopafstand. In Sevilla verblijft u in comfortabele appartementen in de historische wijk de Barrio Santa Cruz, In Granada in de Moorse wijk het Albaicin, In Barcelona in de hippe wijk El Born, In Lissabon in het gezellige Baixa, In Porto in de wijk Ribeira en in Valencia in de leuke wijk El Carme, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Of een huisje middenin de natuur

Wanneer u buiten de stad verblijft dan is dat of in een klein, authentiek dorpje of middenin een van de prachtige natuurgebieden. Zijn de accommodaties afgelegen dan is er altijd een restaurant waar u ‘s avonds je diner kunt gebruiken zodat u niet meer hoeft te rijden.

Fly&Drive

NB: De hotelaccommodaties van Ardanza worden alleen aangeboden in Fly&Drive combinatie. In onze individuele rondreizen en routes op maat. Onze vakantiewoningen zijn wel zonder vlucht en auto te reserveren, met een minimum verblijf van een week. Neem voor de diverse mogelijkheden contact met ons op Tel. 035 – 691 22 75 of via dit aanvraagformulier

Neem contact op met Ardanza voor een vrijblijvend voorstel voor een onvergetelijke reis door Spanje en Portugal.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: