Verzekeringen

Het hele jaar door verzekerd

Doorlopende verzekeringen

Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met de Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. Hoe vaak u ook op vakantie gaat. Heeft u onverwachts hulp nodig? Dan staat de Europeesche dag en nacht voor u klaar.

Denk ook aan een passende (doorlopende) annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Verzekeringen

Een reisverzekering wordt voor alle reizen van Ardanza aanbevolen. Een ongelukje zit immers, ook op vakantie, vaak in een klein hoekje en de kosten kunnen in een dergelijk geval soms flink oplopen.

Bent u (nog) niet in het bezit van een reisverzekering dan adviseren wij u deze voor vertrek af te sluiten – ook een annuleringsverzekering wordt aangeraden.

Ardanza reizen en de a.s.r. (voorheen de Europeesche)

Vanaf 17 april 2023 gaat het merk Europeesche Verzekeringen verder als a.s.r.
Waarom deze keuze? Al ruim 30 jaar is Europeesche onderdeel van a.s.r. en werken we als één team samen. Voor ons is het een logische stap en voor u als klant verandert er behalve de naam eigenlijk niets. Het unieke karakter van Europeesche als de specialist in reisverzekeringen met meer dan 100 jaar kennis en ervaring, blijft. Met dezelfde medewerkers, dezelfde verzekeringen en dezelfde service, blijven we als a.s.r. dé verzekeraar waar u op kunt rekenen.

Ardanza is tussenpersoon voor de reis- en annuleringsverzekeringen van de a.s.r. verzekeringen.
U kunt eenvoudig via de link hieronder zelf uw reisverzekering en/of uw annuleringsverzekering online afsluiten.

NB: De a.s.r. biedt tot op heden alleen reis- en annuleringsverzekeringen aan in Nederland en reizigers woonachtig in de grensstreek met België en Duitsland.

Kijk hier voor meer informatie en het on-line afsluiten van verzekeringen 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: