Groepsreizen

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

De kleinschalige groepsreizen van Ardanza

Op deze pagina vindt u de kleinschalige groepsreizen van Ardanza. Voor (alleengaande) reizigers die graag avonturen en ervaringen delen. Reizen die, net zo als onze individuele reizen, met aandacht voor detail worden georganiseerd. In een ontspannen tempo en veel vrijheid. Met verblijf in fijne hotels met karakter. 

Hieronder leest u over de twee reizen die nu op het programma staan:

1. Wandelreis Costa de la Luz

Nieuw! Vanaf september 2023: Wandelvakantie in Cádiz

Na jarenlang alle mooie paden hier aan de Costa de la Luz in Cádiz bewandeld te hebben met vrienden, kinderen en hondje Tommie en het schrijven van een e-book met onze favoriete wandelingen hier in Cádiz kon het natuurlijk niet uitblijven….

Over de wandelreis Costa de la Luz

Ardanza organiseert in samenwerking met een kleine, lokale organisatie een wandelweek voor singles, groepen van 6 tot maximaal 16 personen. Er zijn voor dit najaar 3 wandelreizen en voor 2024 al 6 wandelweken geprogrammeerd! Het zijn prachtige, tiptop geregelde weken, met redelijk lichte tot middelzware wandelingen van 4 tot 5,5 uur door de bergen en langs de kust. Met leuke excursies, fijne tapas en de mooiste witte dorpjes. NB: Wandelervaring/een redelijke conditie vereist!

Kleinschalige groepsreizen: inclusief (bijna) alles !

Het verblijf tijdens de wandelweek is in gastvrije, verzorgde familiehotels zonder poespas. inclusief transfers, excursies, ontbijt, picknicks en diners zijn natuurlijk allemaal geregeld! Lees er hiernaast alles over en boek alvast uw wandelweek Zuid Spanje met Ardanza!

Uiteraard kan de wandelreis prima verlengd worden met bijvoorbeeld een reis langs de Moorse steden. Of ga erna een weekje schilderen aan zee!

————

2. Verwacht 2024: ‘Parels van Andalusië’
kleinschalige groepsreis Cultuur & Natuur 12 dagen

Reisdata: najaar 2024

In het najaar van 2024 gaan we op pad langs de Parels van Andalusië in een unieke, 12 daagse Cultuur&Natuur rondreis voor alleengaanden in een groep van 10 tot 16/18 personen.

Hoogtepunten Moors Erfgoed en onbekende parels

Uiteraard bezoeken we alle hoogtepunten, zoals het Alhambra in Granada, de Mezquita in Córdoba en het Alcázar in Sevilla maar het programma zit ook vol verrassende ‘parels’ – kleinschalige proeverijen, intieme flamencoshows en fijne – lichte- wandelingen in de natuur. Een reis die met aandacht voor detail wordt georganiseerd.

U reist in een ontspannen tempo en er is veel vrijheid voor alternatieve excursies of een middagje helemaal niks (ofwel; siesta!). Het verblijf is in eenpersoonskamers met eigen badkamer in charmante hotels met karakter.

Houdt deze pagina in de gaten voor meer nieuws.

Meld u aan voor updates over deze groepsreis Andalusië

U kunt zich via deze link aanmelden voor meer nieuws over de kleinschalige groepsreis Cultuur & Natuur 12 dagen. Wanneer u aangemeld bent voor onze nieuwsbrief ontvangt u alle updates vanzelf!

 

 

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: