Vakantiewoningen

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Charmante en karaktervolle vakantiehuizen in Spanje en Portugal

De Ardanza selectie vakantiewoningen

U kent Ardanza van onze unieke, individuele rondreizen in Spanje en Portugal. Maar net zo bijzonder zijn onze kleinschalige, charmante en karaktervolle vakantiewoningen. Met aandacht geselecteerd en persoonlijk bezocht! Zorgeloos vakantie vieren op prachtige plekjes, ver van de massa.

Van kleinschalige casitas tot hippe stadsappartementen

In deze rubriek zetten we onze vakantiehuizen en appartementen per regio voor u op een rijtje. Wij hebben ze onder meer geselecteerd vanwege hun ligging, de typische architectuur van de regio waarin ze gebouwd zijn en de aandacht waarmee ze ingericht zijn. Verwacht van Ardanza geen extravagante residenties en hypermoderne design villa’s, maar comfortabele onderkomens waar het heerlijk toeven is!

Huisje met privé zwembad voor twee of landhuis voor de hele familie

Boek onze kleinschalige casitas in een bergdorpje of een Andalusische Cortijo voor de hele familie. Of kies een stedentrip met een hip stadsappartement in Lissabon, een huisje aan de Costa de la Luz of een romantische bedoeïenentent bij Valencia. We doen u graag een advies op maat.

Gastvrije ontvangst in Spanje en Portugal

Op alle locaties die we de afgelopen 20 jaar verzameld hebben wacht u een gastvrij welkom. Er is altijd iemand bereikbaar mocht u iets nodig hebben of een excursie geregeld wilt. Uiteraard krijgt u van Ardanza uitgebreide reisbescheiden mee op reis met route-informatie en tips voor interessante excursies ter plekke.

Vakantiehuis in een Fly&Drive combinatie of ‘los’ boeken

Wanneer u de vakantiewoningen in combinatie met vluchten en huurauto via Ardanza boekt bent u verzekerd van een goed geregelde en zorgeloze reis. Ardanza Reizen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de SGR, dat geeft extra zekerheid. Zo is uw voucher of (aan) betaling gegarandeerd door de SGR.

Vakantiewoning met eigen vervoer

U kunt er ook voor kiezen om uw eigen vervoer te regelen. Voor veel van de locaties geldt een minimum verblijf van een week maar we kijken graag in overleg met u naar de mogelijkheden.

Zorgeloze vakantie in de bergen of aan zee…

Persoonlijk vinden wij het altijd maar lastig kiezen… De bergen of de zee? Maar kiezen hoeft natuurlijk niet, we doen graag een voorstel voor een perfecte combinatie van twee of meer vakantiewoningen of appartementen! mail ons voor een maatwerk voorstel!

Hoe reserveer ik een ‘Ardanza vakantiehuis’?

Op het aanvraagformulier hieronder kunt u uw reiswensen aangeven. De gewenste reisdata, of u deze accommodatie al dan niet in een Fly&Drive pakket wilt boeken, met hoeveel personen u reist etc. Mocht u een specifiek huis op het oog hebben vermeld dan graag de naam van het huis.

Wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvend voorstel op maat, zo bent u verzekerd van de perfecte match!

 

 

 
Vraag een reisvoorstel aan
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: