Kleinschalige Groepsreizen

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

De kleinschalige groepsreizen van Ardanza

Op deze pagina vindt u de kleinschalige groepsreizen van Ardanza. Voor mensen die alleen op pad gaan. Reizen die, net zo als onze individuele reizen, met aandacht voor detail worden georganiseerd. In een ontspannen tempo en veel vrijheid. Met verblijf in fijne, charmante hotels met karakter. 

Verwacht! Parels van Andalusië – groepsreis 12 dagen – mei & oktober 2024

In mei en oktober 2024 gaan we op pad langs de Parels van Andalusië in een unieke, 12 daagse Cultuur&Natuur rondreis voor groepen van 10 tot 16/18 personen. Houdt deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor meer nieuws. (Publicatie verwacht einde dit jaar) Of meldt u per e-mail aan voor updates!

Wandelen in Cádiz

Na jarenlang alle mooie paden hier aan de Costa de la Luz in Cádiz bewandeld te hebben met vrienden, kinderen en hondje Tommie en het schrijven van een e-book met onze favoriete wandelingen hier in Cádiz kon het natuurlijk niet uitblijven….

Nieuw! Wandelreis Costa de la Luz

Ardanza organiseert in samenwerking met een kleine, lokale organisatie een wandelweek voor singles, groepen van 6 tot maximaal 16 personen. Er zijn voor dit najaar 3 wandelreizen en voor 2024 al 6 wandelweken geprogrammeerd! Het zijn prachtige, tiptop geregelde weken, met redelijk lichte tot middelzware wandelingen van 4 tot 5,5 uur door de bergen en langs de kust. Met leuke excursies, fijne tapas en de mooiste witte dorpjes.

Inclusief (bijna) alles !

Het verblijf tijdens de wandelweek is in gastvrije, verzorgde familiehotels zonder poespas. inclusief transfers, excursies, ontbijt, picknicks en diners zijn natuurlijk allemaal geregeld! Lees er hiernaast alles over en boek alvast uw wandelweek Zuid Spanje met Ardanza!

Uiteraard kan de wandelreis prima verlengd worden met bijvoorbeeld een reis langs de Moorse steden. Of neem iemand mee die een weekje gaat schilderen aan zee!

 

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: