Aanvraagformulier

Werkwijze

Na ontvangst van uw aanvraag zenden wij u binnen 4 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail. Mogelijk nemen wij contact op mochten we nog vragen hebben of wat mogelijkheden met u willen doornemen. Uw boeking wordt definitief gemaakt na uw akkoord. Per mail ontvangt u een boekingsbevestiging en 1e factuur voor de aanbetaling van de reissom. Het restant dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald, u ontvangt hiervoor een 2e factuur. 

Verzekeringen

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van a.s.r. verzekeringen en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek Over Ardanza - algemeen - verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen van Ardanza vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

Accommodaties

Hieronder ziet u beelden van de accommodaties van dit arrangement. De 'vanafprijs' voor de reis is gebaseerd op de bovenste keuze. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing. Tarieven gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer, appartement of vakantiehuis. 

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier Schilderweek Zuid Spanje

U kunt met dit formulier een offerte voor deze reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden

Deze reis bekijken in een nieuw venster/tabblad

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Bij de keuze voor wijzigingen van uw reisschema kunt u dit in de betreffende veld aangeven.
U kunt ook een bepaalde periode dat u kunt vertekken aangeven

Accommodatie keuze Schilderweek Costa de la Luz

Onderstaand kunt u uw keuzes voor de accommodaties doorgeven.
Bij grotere groepen, zijn er andere mogelijkheden, neem in dat geval contact op met Ardanza

Aanvullingen of wijzigingen reis

Bij een keuze voor een verlenging of andere indeling verzoeken we u hierboven uw wensen voor de gewenste accommodatie alvast aan te geven. Mogelijk nemen wij eerst contact met u op om de diverse mogelijkheden met u door te nemen.

Aanvullende wensen of informatie

Denk hierbij aan speciale (feestelijke!) gelegenheden, samenstelling van uw reisgezelschap, voorkeur kamerindeling, extra lange bedden, medische indicatie, etc.

Verzekeringen

Verzekering via Ardanza

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: