Aanvraagformulier

Informatie

Hieronder vindt u beelden van de accommodaties behorend bij deze 15 daagse Fly drive rondreis koningssteden en week aan het strand van de Costa de la Luz. De vanafprijs voor de reis is gebaseerd op de eerste keuze per lokatie. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing.

Tarieven zijn gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer, appartement of vakantiehuis. Onder voorbehoud van beschikbaarheid, reisdagen en accommodatie keuze.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier 15-daagse fly drive naar Sevilla, Córdoba, Granada en Costa de la Luz

U kunt met dit formulier uw reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

Boekings- en betaalwijze

Na ontvangst van het aanvraagformulier door Ardanza ontvangt u binnen 4 werkdagen een vrijblijvend voorstel met bijbehorende offerte voor het gewenste arrangement. Indien akkoord wordt uw boeking definitief gemaakt en ontvangt u een eerste faktuur voor een aanbetaling van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald. Boekt u binnen zes weken voor vertrek dan dient het gehele bedrag ineens betaald te worden.

Overige informatie en verzekeringen

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen naar Spanje vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen verzekeringen.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Dit kan ook een periode zijn waarbinnen uw vertrek gelegen kan zijn

Accommodatie keuze

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op over de mogelijkheden

Opmerkingen

Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld speciale gelegenheden, bijzondere omstandigheden waamee Ardanza mogelijk rekening mee kan houden.

Huurauto

BIn de reissom zit standaard een huurauto categorie BB

Verzekeringen

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: