Aanvraagformulier

Informatie

Na ontvangst van uw aanvraag zenden wij u binnen 4 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail. Mogelijk nemen wij contact op mochten we nog vragen hebben of wat mogelijkheden met u willen doornemen. Uw boeking wordt definitief gemaakt na uw akkoord. U ontvangt een boekingsbevestiging en 1e factuur voor de aanbetaling van de reissom. Het restant dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald, u ontvangt hiervoor een 2e factuur. 

Verzekeringen

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen - verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over onze reizen vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

Accommodaties

Hieronder en bovenin vindt u beelden van de accommodaties van dit arrangement. De 'vanafprijs' voor de reis is gebaseerd op de eerste keuze per locatie. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing. Tarieven gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer of appartement. Onder voorbehoud van beschikbaarheid, reisdagen en accommodatie keuze.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier Natuur&Cultuur Andalusië

Met verlengingsmogelijkheid

U kunt met dit formulier een offerte voor deze reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

Deze reis nog terugkijken in een nieuw venster/tabblad

1e persoon

2e persoon

We verzoeken u om deze gegevens ook volledig in te vullen indien van toepassing

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Accommodatie keuze

Bij een keuze voor een verblijf in Cordoba, verblijft u een nacht minder (3 overnachtingen) op de volgende lokatie in de Sierra Norte
Bij een keuze voor een verblijf in Cordoba, verblijft u een nacht minder (3 overnachtingen) op de volgende lokatie in de Sierra Norte

Accommodatie keuze verlenging

Hier kunt u kiezen voor de accommodatie in Sevilla en/of Costa de la Luz indien u uw reis met drie of zes nachten wenst te verlengen

Opmerkingen

Huurauto

In de reissom zit standaard een huurauto categorie BB

Verzekeringen

Verzekeringen via Ardanza

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

Kortingscode

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: