Reizen op Maat

Uitgebreide reisbescheiden

Het Ardanza team organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier en deskundigheid reizen in Spanje en Portugal. De aansluiting bij de SGR verzekert u van een onbezorgde reis. Bel of mail ons voor een vrijblijvend voorstel op maat.

 

Vraag een reisvoorstel aan

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Reizen naar Portugal en Spanje op Maat

Maatwerk van Ardanza; uw reis op maat aangepast, verlengd en tot in de puntjes geregeld!

Ardanza is al meer dan 20 jaar Spanje en Portugal specialist en kan u dus uitstekend adviseren over een optimale invulling van uw reiswensen.  Al onze unieke en kleinschalige rondreizen kunnen op maat aangepast of verlengd worden. Bijvoorbeeld wanneer u alleen reist, of met een kleine groep. Met uw familie iets te vieren heeft of ter plekke graag excursies en activiteiten geregeld wilt hebben. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om met de trein naar Spanje te reizen en daar uw huurauto op te halen.

Huwelijksreis, wandelvakantie of  creatieve schilderweek!

De mogelijkheden van een reis op maat in Spanje en Portugal zijn eindeloos, we geven u een paar voorbeelden ter inspiratie!

Naar Spanje & Portugal met de trein

Helaas zijn de verbindingen niet helemaal optimaal (minimaal 2 maal overstappen) maar het is zeker prima mogelijk om naar Spanje te reizen met de trein en vanaf daar uw huurauto op te halen en uw rondreis te maken. We denken graag met u mee en doen u graag een voorstel op maat. Voor en treinreis naar Portugal moet u wat meer tijd uittrekken en zult u nog een keertje extra moeten overstappen. Helaas is reizen met de trein niet de goedkoopste manier van reizen!

Een goed geregelde en zorgeloze reis

Ardanza heeft haar partners met betrekking tot vluchten en autohuur met zorg uitgekozen, wat u verzekert van een goed geregelde en onbezorgde reis. U krijgt zeer uitgebreide en gedetailleerde reisinformatie mee zodat u zorgeloos op pad kunt. Ook onderweg zijn we 24 uur per dag bereikbaar, mocht u vragen, problemen of wensen hebben.

Rondreizen Noord Spanje met eigen auto

Mocht u dit jaar liever met uw eigen auto op reis gaan dan kan dat ook! Ardanza heeft een drietal rondreizen in het Noorden van Spanje die perfect geschikt zijn om met eigen auto te maken:

1) Het Groene Spanje
2) La Rioja, Navarra en Baskenland
3) Cultuur & Natuur Catalonië

De overnachtingen zijn veelal in de natuur of in een klein dorpje en op een aantal locaties kunt u ook kiezen voor een appartement. Een autorondreis wordt op maat voor u samengesteld en vanaf 14 overnachtingen aangeboden.

Meer inspiratie voor uw reis op Maat

Om  meer inspiratie op te doen verwijzen we u graag naar de rubriek ‘Reisverslagen‘ waar u de verhalen kunt lezen van reizigers die de afgelopen 20 jaar met Ardanza op stap gingen.

Voor een reis op maat nemen we eerst persoonlijk contact met u op om uw wensen te inventariseren om u zodoende een zo passend mogelijk voorstel te doen!

 
Vraag een reisvoorstel aan
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: