Verlenging Valencia

Reissom vanaf
€ 1.075 p/p*

Incl. Retourvluchten, 10 overnachtingen,huurauto cat. AB: Citroen C2 of gelijkwaardig, incl.ongelimiteerd aantal km. luchthavenafleveringskosten, WA/BA verzekering, inzittenden verzekering, lokale belastingen en tweede bestuurder gratis. (autohuur gebaseerd op ophalen bij vertrek uit Barcelona, en inleveren bij aankomst in Valencia). Uitgebreide route- en excursie informatie, boekingskosten.

* Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer of appartement onder voorbehoud van beschikbaarheid en reisdagen.

Vraag een offerte aan

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

11 dagen Barcelona, Priorat en Valencia

Dag 8, 9, 10 en 11: Valencia

Valencia is de laatste jaren uitgegroeid tot de derde stad van Spanje.Deze schone en vriendelijke stad, in de 15e eeuw al rijk en machtig vanwege de zijdeteelt, heeft het grootste historische binnenstad van Spanje. u vindt er prachtige barokke en gotische monumenten, fraaie pleinen, kleurrijke buurten en markten maar ook trendy winkels en restaurants. Na de America’s Cup  worden hier ook de formule 1-races gehouden, wat vele nationale en internationale gasten trekt.

Valencia is natuurlijk bekend om haar Paella, van oudsher gegeten in een van de vele restaurants aan het strand, en de uitbundige feesten in maart: de “Fallas”, een feestweek vol optochten, vuurwerkshows en vreugdevuren. “Fallas” (letterlijk; vuren) is van oorspong een heidens ritueel om het kwaad uit te bannen en wordt nu gevierd om de lente te begroeten.

De oorspronkelijke bedding van de omgelegde rivier de Turia, die voorheen door hartje Valencia stroomde bood ongekende mogelijkheden om als immense groene long van de stad te fungeren. Kosten noch moeite zijn gespaard om de rivierbedding tot culturele ader om te toveren. De Valenciaanse architect Santiago Calatrava ontwierp hier de “Ciudad de las Artes y las ciencias”, een bijzonder, futuristisch cultureel wetenschappelijk complex met haar gebouwen die lijken op sculpturen. Men fietst, jogt en flaneert door deze groene gordel en de jardines de Turia, het park ontworpen door Ricardo Bofill.

Accommodatie: Er is een keuze tussen een ruim en licht appartement in de wijk El Carme, op een steenworp afstand van het beroemde Plaza de la Reina. De appartementen zijn zeer volledig ingericht en liggen in een autovrij straatje of een centraal gelegen ‘boutique’ hotel met 45 kamers  in voormalig Palacio, gelegen tegenover het bekend keramiekmuseum.

Met de onderstaande button kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor deze fly drive naar Barcelona, de Priorat en verlenging Valencia

 
Vraag een offerte aan
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: