Aanvraagformulier

Informatie

Hieronder vindt u beelden van de accommodaties van dit arrangement. De 'vanafprijs' voor de reis is gebaseerd op de eerste keuze per locatie. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing. Tarieven gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer. Reissom afhankelijk van beschikbaarheid, reisdagen en accommodatie keuze.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier 8-daagse fly drive naar Cádiz en Costa de la Luz

U kunt met dit formulier een vrijblijvende offerte voor uw reis aanvragen. U kunt het invullen en online verzenden door middel van de button onderaan.

Boekings- en betaalwijze

Na ontvangst van het aanvraagformulier door Ardanza ontvangt u binnen 4 werkdagen een vrijblijvend voorstel met bijbehorende offerte voor het gewenste arrangement. Indien akkoord wordt uw boeking definitief gemaakt en ontvangt u een eerste factuur voor een aanbetaling van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald. Boekt u binnen zes weken voor vertrek dan dient het gehele bedrag ineens betaald te worden.

Verzekeringen en overige informatie

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen naar Spanje vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Op basis van uw keuze kunt bij de nieuwe velden uw keuze voor de accommodatie aangeven. Bij de keuze voor wijzigingen in het reisschema kunt u dit daarna aangeven.
U kunt ook een bepaalde periode dat u kunt vertekken aangeven

Accommodatie keuze 8 dagen Cádiz en Costa de la Luz

Onderstaand kunt u uw keuzes voor de accommodaties doorgeven. Desgewenst kunt u later in de Rubriek aanvullingen en wijziging op de reis de door u gewenste aanpassingen of verlenging van uw reis aangeven.
Dag 1 en 2: Verblijf in de stad Cádiz of de stad Jerez de la Frontera
Dag 1 en 2: Cádiz
Dag 1 en 2: Jerez de la Frontera
Dag 3 en 4: De bergen: Grazalema, Ronda en omgeving
Dag 5, 6 en 7: De kust: Costa de la Luz

Aanvullingen of wijzigingen reis

Bij een keuze voor een verlenging of afwijkende route verzoeken we u hierboven uw wensen aan te geven. Bij reizen op Maat nemen wij eerst contact met u op om de diverse mogelijkheden met u door te nemen.

Aanvullende wensen of informatie

Denk hierbij aan speciale (feestelijke!) gelegenheden, samenstelling van uw reisgezelschap, voorkeur kamerindeling, extra lange bedden, medische indicatie, etc.

Huurauto

In de reissom zit standaard een huurauto categorie BB
Ardanza neemt mogelijk eerst contact met u op over de mogelijkheden.

Verzekeringen

Verzekering via Ardanza

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

(Kortings)code

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: