Verlenging met La Rioja, San Sebastián en/of Bilbao

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Uw fly drive La Rioja, Navarra & Baskenland verlengen

Verlenging twee nachten in het zuiden van La Rioja

Accommodaties in het zuiden van La Rioja

Mocht u wat langer in La Rioja willen verblijven dan stellen we u in het zuidoosten een verblijf in een centraal gelegen appartement in het stadje Ezcaray voor of een bijzonder designhotel 4 km buiten het stadje. Ezcaray is een geliefd skioord – het doet ook wat Zwitsers aan, en befaamd vanwege haar Michelin sterren restaurant El Portal de Echaurren. De omgeving is bergachtig en u kunt hier prachtige wandelingen maken.

Fly drive Noord Spanje verlengen met 2 overnachtingen San Sebastián en/of Bilbao

Bilbao

Bilbao is een verrassend vriendelijke, Baskische stad. Met het beroemde Guggenheim, de kleurrijke wijk Siete Calles met ontelbare pintxos barretjes, mooie pleinen en monumenten. Ontdek de vele hoogtepunten, haar pleinen, markten en musea, fiets langs de rivier de Nervión naar het vissersdorpje Getxo en de mooie stranden, proef de topgerechten in de Michelin sterren restaurants en ga op excursie met onze lokale Vlaamse of Baskische gids!

San Sebastián

Of kies voor de verlenging van deze rondeis voor een verblijf in de mondaine badplaats San Sebastián (Donostia in het Baskisch). San Sebastián, met circa 180.000 inwoners, is een prachtige stad gelegen aan verschillende baaien, met eilandjes ertussen. San Sebastián wordt ook wel de culinaire hoofdstad van Spanje genoemd. Maar zij is ook beroemd vanwege haar vele festivals zoals het internationale filmfestival. San Sebastián is qua hotels hierdoor meestal een van de duurste steden van Spanje, is onze ervaring.

Accommodaties Bilbao en San Sebastián

In Bilbao kunt u kiezen uit een hotel met 7 kamers in de Siete Calles en een klein, design guesthouse aan de Plaza Nueva. In San Sebastián kunt u kiezen uit een hotel aan de Concha Baai of een guesthouse in de Casco Viejo, nabij de pintxos barretjes. Qua tarieven is er weinig verschil tussen de opties.

Vraag hieronder een vrijblijvend voorstel aan voor deze fly drive La Rioja, Navarra en Baskenland

Hieronder een prachtige time-lapse van Iñaki Tejerina van Navarra .
Hoe het licht en de wolken het landschap verandert van de Pyreneeën in het noorden, de groene dalen en de Bardenas Reales halfwoestijn in het zuiden.

 
Vraag een offerte aan
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: