Aanvraagformulier

Informatie

Hieronder vindt u beelden van de accommodaties van dit arrangement. De 'vanafprijs' voor de reis is gebaseerd op de eerste keuze per locatie. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing.

Tarieven gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer. Onder voorbehoud van beschikbaarheid, reisdagen en accommodatie keuze.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier Ruta de la Plata

U kunt met dit formulier uw reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

Boekings- en betaalwijze

Na ontvangst van het aanvraagformulier door Ardanza ontvangt u binnen 4 werkdagen een vrijblijvend voorstel met bijbehorende offerte voor het gewenste arrangement. Indien akkoord wordt uw boeking definitief gemaakt en ontvangt u een eerste faktuur voor een aanbetaling van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald. Boekt u binnen zes weken voor vertrek dan dient het gehele bedrag ineens betaald te worden.

Verzekeringen en overige informatie

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen naar Portugal vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Op basis van uw keuze kunt bij de nieuwe velden uw keuze voor de accommodatie aangeven. Bij de keuze voor een ander reisschema kunt u desgewenst alvast uw voorkeur voor de door u gewenste accommodatie aangeven.
U kunt ook een bepaalde periode dat u kunt vertekken aangeven

Accommodatie keuze 8 dagen Ruta de la Plata Noordelijke route

dag 1,2 en 3: Asturias
Dag 4 en 5: León, Astorga en Castrillo
Dag 6 en 7: Salamanca en Zamora

Accommodatie keuze 8 dagen Ruta de la Plata Zuidelijke route

Dag 1, 2 en 3: Trujillo, Hervás en Monfragüe
Dag 4 en 5: Mérida en Zafra
Dag 5 en 6: Sevilla of Sierra Norte

Accommodatie keuze 15 dagen Ruta de la Plata

dag 1,2 en 3: Asturias
Dag 4 en 5: León, Astorga en Castrillo
Dag 6 en 7: Salamanca en Zamora
Dag 8, 9 en 10: Trujillo, Hervás en Monfragüe
Dag 11 en 12: Mérida en Zafra
Dag 13 en 14: Sevilla of Sierra Norte

Aanvullingen of wijzigingen reis

Bij een keuze voor een verlenging of afwijkende route verzoeken we u de gewenste route zo duidelijk mogelijk in het bovenstaande veld aan te geven. En bovenstaand alvast voor zover mogelijk een keuze te maken voor de gewenste regio's en accommodaties. Mogelijk neemt Ardanza eerst nog contact met u op. Ardanza zal mogelijke verlenging(en) uiteraard in de standaard route proberen in te passen voor de meest logische routevolgorde.

Aanvullende wensen of informatie

Denk hierbij aan speciale gelegenheden, samenstelling reisgezelschap, voorkeuren kamerindeling, tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, lengte deelnemers, medische indicatie, etc.

Huurauto

In de reissom zit standaard een huurauto categorie BB
Ardanza neemt mogelijk eerst contact met u op over de mogelijkheden.

Verzekeringen

Verzekering via Ardanza

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

Kortingscode

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: