Aanvraagformulier

Werkwijze

Na ontvangst van uw aanvraag zenden wij u binnen 4 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail. Mogelijk nemen wij contact op mochten we nog vragen hebben of wat mogelijkheden met u willen doornemen. Uw boeking wordt definitief gemaakt na uw akkoord. Per post ontvangt u een boekingsbevestiging en 1e factuur voor de aanbetaling van de reissom. Het restant dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald, u ontvangt hiervoor een 2e factuur. 

Verzekeringen

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen - verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen naar Andalusië vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

Accommodaties

Hieronder ziet u beelden van de accommodaties van dit arrangement. De 'vanafprijs' voor de reis is gebaseerd op de eerste keuze per locatie. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing. Tarieven gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer. 

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier 8-daagse fly drive naar Malaga en omgeving

Rondreis Málaga 8 dagen Cultuur & Natuur

U kunt met dit formulier een offerte voor deze reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden

Deze reis nog terugkijken in een nieuw venster/tabblad

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Op basis van uw keuze kunt bij de nieuwe velden uw keuze voor de accommodatie aangeven. Bij de keuze voor wijzigingen in het aantal dagen van uw reisschema kunt u dit in de betreffende veld aangeven. Bij de keuze voor een verblijf in El Chorro kunt u kiezen voor 1 of 2 overnachtingen en/of u deze extra wilt toevoegen aan de reis of binnen de 8 daagse reis wilt opnemen.
U kunt ook een bepaalde periode dat u kunt vertekken aangeven

Accommodatie keuze 8 dagen Málaga Cultuur & Natuur

Onderstaand kunt u uw keuzes voor de accommodaties doorgeven. Desgewenst kunt u later in de Rubriek aanvullingen en wijziging op de reis de door u gewenste aanpassingen of verlenging van uw reis aangeven.
3 overnachtingen in Málaga
4 overnachtingen buiten Málaga

Aanvullingen of wijzigingen reis

Bij een keuze voor een verlenging of afwijkende route verzoeken we u hierboven uw wensen voor de gewenste accommodatie alvast aan te geven. Bij reizen op Maat nemen wij eerst contact met u op om de diverse mogelijkheden met u door te nemen.

Ik wil mijn reis graag aanpassen met een verblijf in El Chorro

Vanuit de andere gekozen accommodatie buiten Málaga kunt u ook de Caminito del Rey lopen. U bent hier dan wel qua reistijd heen en terug al snel meer dan 2 uur voor onderweg.
Bevestiging keuze hotel bij Caminito del Rey Dit hotel nog terugkijken in een nieuw venster/tabblad

Aanvullende wensen of informatie

Denk hierbij aan speciale (feestelijke!) gelegenheden, samenstelling van uw reisgezelschap, voorkeur kamerindeling, extra lange bedden, medische indicatie, etc.

Huurauto

In de reissom zit standaard een huurauto categorie BB
Ardanza neemt mogelijk eerst contact met u op over de mogelijkheden.

Verzekeringen

Verzekering via Ardanza

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

(Kortings)code

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: