Verlenging

10 dagen rondreis Asturie

 Luxe 10 daagse Fly&Drive met verblijf in charmante, historische landhuizen. Langs ongerepte baaitjes, door glooiende groene landschappen en de Picos de Europa. Romaanse kerkjes en pittoreske dorpjes.

Offerteaanvraag Casona-reis Asturias

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Verlenging van de 10 daagse reis Asturias

In het zuiden: Somiedo Natuurpark

Bijna een derde van het totale oppervlakte van Asturië is op een of andere manier beschermd gebied en dit prinsdom beschikt over maar liefst 7 biosfeer-reservaten, waarvan Somiedo Natuur Park de oudste is. Somiedo heeft een totale oppervlakte van 283 km2, beslaat vijf imponerende valleien en is beroemd vanwege haar mooie, hoog gelegen bergmeren. Het heeft een van de meest ruige landschappen in Asturië, met toppen tot bijna 2.200 meter.

In deze bergen met grijze kalkstenen toppen vindt u uitgestrekte loofbossen waarin bruine beren, auerhoenen en wilde zwijnen wonen. Maar Somiedo is ook een lieflijk gebied met talloze kleine groene, vruchtbare bergweitjes waar je al van ver wordt begroet door de klingelende bellen van de mooie lichtbruine Asturiana de los Valles koeien. Tip! Lees in Anne’s blog meer over Somiedo!

Accommodatie in Somiedo

B. Picos de Europa in Cantabrië

Cantabrië bevindt zich tussen Baskenland en Asturias in. Hier vindt u de Picos de Europa, het hooggebergte wat het eerste natuurreservaat van Spanje was. Meer dan de helft van Cantabrië bestaat uit bergen. In de loofbossen in deze afgelegen gebieden leven een groot aantal bruine beren in het wild. Verder vindt u er glooiende, groene landschappen en veel Romaanse monumenten en kerken op afgelegen plekken.

Prachtige stadjes en middeleeuwse dorpjes in en nabij de Picos de Europa zijn Santillana del Mar, Comillas, met zijn bouwwerken van Gaudí, Bárcena Mayor en Potes. Aan de kust liggen mooie vissersdorpjes en haventjes met kleurrijke bootjes. 

Accommodatie keuze Picos de Europa

Deze reis verlengen?

Naast bovenstaande opties kunt u uw rondreis Asturias ook verlengen met Bilbao en/of Santiago de Compostela. U bepaalt zelf het aantal dagen van uw verlenging. Ardanza neemt graag contact met u op over de diverse mogelijkheden en doet u een deskundig advies.

Vraag een vrijblijvend voorstel aan voor de 10 daagse Casona & Casona fly drive Asturië

 
Offerteaanvraag Casona-reis Asturias
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: