Verlenging

10 dagen rondreis Asturie

 Luxe 10 daagse Fly&Drive met verblijf in charmante, historische landhuizen. Langs ongerepte baaitjes, door glooiende groene landschappen en de Picos de Europa. Romaanse kerkjes en pittoreske dorpjes.

Offerteaanvraag Casona-reis Asturias

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Verlenging van de 10 daagse reis Asturias

 A. In het westen: de Regio Los Oscos

Los Oscos is een afgelegen en prachtig natuurgebied in het zuid-westen, met uniek landschap, flora en fauna en zeer bijzondere rurale architectuur, traditionele gebouwen en handwerk. Bezoek de dorpen Eulalia de Oscos, Villanueva de Oscos, Monasterio de Santa Maria, San Martin de Oscos, Palacio de Mon en A Coba. U vindt vele wandelroutes door de glooiende heuvels en langs meren en beekjes. Ideaal voor rustzoekers.

Accommodatie in Los Oscos

Rurale, 17de eeuwse traditionele Casona met typische Horreo, (hooischuur), stallen, schuren en kapel. Deze Casona ligt midden in de bossen met inheemse bomen en nabij de rivier de Agueira. De gebouwen zijn met veel liefde gerestaureerd en ingericht. Er zijn 9 kamers, allen zeer sfeervol en rustiek ingericht. Er is een piano lounge, ontbijtzaal en een bibliotheek.

B. Lastres en Sueve bergen

Deze regio met haar imponerende Sueve Bergen ligt bij de kust in het centrale gedeelte van Asturias. De omgeving biedt Dinosaurus routes en Pre-Romaanse kunst bij Valdedios, Amandi en Villaviciosa. Bezoek het vissersdorp Lastres met haar huisjes op steile klippen, vismarkt van Lonja en het pittoreske dorpje Tazones. Villaviciosa ligt aan een prachtige riviermond, uitgeroepen tot natuurreservaat, een paradijs voor vogels. In het groene achterland de appelboomgaarden en de cidermakerijen.

Accommodatie in de Lastres en Sueve bergen

 Een 18e eeuwse Casona, in het jaar 2000 volledig gerenoveerd. De ruimtes zijn groot en licht en hebben een combinatie van moderne en traditionele elementen. De Casona heeft een sobere, maar zeer stijlvolle inrichting. Er zijn 7 ruime kamers met prachtige vergezichten op de omgeving. U kunt genieten van een goed boek of het uitzicht vanuit de lounge met open haard.
‘s Avonds worden er uitstekende diners geserveerd in het restaurant of op het overdekte terras.

C. Picos de Europa

In de Picos de Europa, met de hoogste toppen in Noord Spanje vindt u imponerende landschappen van besneeuwde bergtoppen, nauwe kloven en ravijnen waardoor woeste beken stromen om 25 km verderop in de zee uit te monden. Dit 646 km2 grote Nationale Park werd in 1918 in Asturië gesticht en heeft sinds 2003 status van een UNESO-Biosfeer reservaat en het strekt zich uit over drie regio’s: Asturias, Cantabrie en Castilla en León. De hoogste berg van het gebied is de Torre Cerredo van 2.648 meter hoog. In de diepe valleien liggen talloze prachtige dorpjes en u kunt hier eindeloos wandelen en mooie auto routes rijden. Het populaire Cangas de Onis met haar Romeinse Brug en Covadonga met haar beroemde klooster en de gletsjermeren La Ercina en Enol is een van de highlights. Bij uw reisbescheiden ontvangt u tips voor diverse (wandel)routes.

Accommodatie in de Picos de Europa

U verblijft in een gastvrije ‘Groene’ Posada vlakbij het beroemde klooster van Covadonga, met recht een ‘Groen” hotel, deze gastvrije en comfortabele Posada omringd door bergen, weidelandschappen en een enorme moestuin, waar organische groenten en fruit verbouwd worden. Gelegen aan de voet van de Sueve en Ponga bergen met iets verderop de hoge toppen van de Picos de Europa.

Deze reis verlengen?

Naast bovenstaande opties kunt u uw rondreis Asturias ook verlengen met Bilbao en/of Santiago de Compostela. U bepaalt zelf het aantal dagen van uw verlenging. Ardanza neemt graag contact met u op over de diverse mogelijkheden en doet u een deskundig advies.

Vraag een vrijblijvend voorstel aan voor de 10 daagse Casona & Casona fly drive Asturië

 
Offerteaanvraag Casona-reis Asturias
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: