Aanvraagformulier

Informatie

Hieronder ziet u nog de accommodaties bij deze reis. De 'vanaf' prijs voor de reis is gebaseerd op de eerste accommodatie per plaats. Bij de andere opties is mogelijk een iets hogere reissom van toepassing. Reissom gebaseerd op 2 personen die een kamer of appartement delen. Onder voorbehoud beschikbaarheid, reisdagen en accommodatiekeuze.


Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier Cultuur & Natuur Andalusië

U kunt met dit formulier uw reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

Boekings- en betaalwijze

Na ontvangst van het aanvraagformulier door Ardanza ontvangt u binnen 4 werkdagen een vrijblijvend voorstel met bijbehorende offerte voor het gewenste arrangement. Indien akkoord wordt uw boeking definitief gemaakt en ontvangt u een eerste faktuur voor een aanbetaling van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald. Boekt u binnen zes weken voor vertrek dan dient het gehele bedrag ineens betaald te worden.

Overige informatie en verzekeringen

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen naar Spanje vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen verzekeringen.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Accommodatie keuze

Opmerkingen

Huurauto

In de reissom zit standaard een huurauto categorie BB Volkswagen Polo of gelijkwaardig

Verzekeringen

Verzekering via Ardanza

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

Kortingscode

Hiervoor is de code benodigd die u kunt vinden bij de aanbieding van Ardanza in de Meridian Travel
 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: