Aanvraagformulier

Informatie

Hieronder vindt u beelden van de accommodaties van dit arrangement. De 'vanafprijs' voor de reis is gebaseerd op de eerste keuze per locatie. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing. Tarieven gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer of appartement. Onder voorbehoud van beschikbaarheid, reisdagen en accommodatie keuze.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier Fly&Drive Groene Spanje

U kunt met dit formulier uw reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

Boekings- en betaalwijze

Na ontvangst van het aanvraagformulier door Ardanza ontvangt u binnen 4 werkdagen een vrijblijvend voorstel met bijbehorende offerte voor het gewenste arrangement. Indien akkoord wordt uw boeking definitief gemaakt en ontvangt u een eerste faktuur voor een aanbetaling van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald. Boekt u binnen zes weken voor vertrek dan dient het gehele bedrag ineens betaald te worden.

Verzekeringen en overige informatie

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen naar Spanje vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Bij de keuze voor een of meer verlenging(en) kunt u bij de nieuwe velden uw keuzes aangeven. We verzoeken u zoveel mogelijk uw keuzes kenbaar te maken ook al wilt u een andere indeling van de reis of eerst contact met Ardanza hebben over de mogelijkheden van deze reis door het Groene Spanje.
Dit kan een ook een periode zijn waarin uw vertrekdatum kan liggen. Ardanza kijkt dan naar de meest gunstige combinatie van reistijden en tarieven.

Accommodatie keuze 12 dagen Het Groene spanje

Wilt u langer in Cantabrië verblijven in de Posada Valle Camaleño, nabij de Picos de europa, dan kunt u kiezen voor een verlengingsmogelijkheid

Verlenging

Bij een keuze voor een of meer verlengingen kunt u bij de nieuwe velden een keuze maken met welke lokatie en welke accommodatie u de reis wilt verlengen. Wilt u afwijken van de standaard aangegeven overnachtingen dan verzoeken we u dat aan te geven bij het keuze menu. In dat geval neemt Ardanza eerst contact met u op. Ardanza zal de verlenging(en) uiteraard in de standaard route proberen in te passen voor de meest logische routevolgorde.

Accommodatie keuze verlenging

Hier kunt u een keuze maken voor de gewenste verlengingen, meerdere verlengingen mogelijk
3 overnachtingen
3 overnachtingen
Graag hier het aantal extra gewenste overnachtingen aangeven

Huurauto

In deze reis is standaard een huurauto categorie BB (bijv.) Seat Ibiza (4dr) of gelijkwaardig inbegrepen. Bij keuze voor een verblijf in Bilbao zelf haalt u de huurauto op bij vertrek uit de stad.

Verzekeringen

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.
 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: