Aanvraagformulier

Informatie

Na ontvangst van uw aanvraag zenden wij u binnen 4 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail. Mogelijk nemen wij contact op mochten we nog vragen hebben of wat mogelijkheden met u willen doornemen. Uw boeking wordt definitief gemaakt na uw akkoord. Per post ontvangt u een boekingsbevestiging en 1e factuur voor de aanbetaling van de reissom. Het restant dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald, u ontvangt hiervoor een 2e factuur. 

Verzekeringen

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen - verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen naar Portugal vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

Accommodaties

Hieronder vindt u beelden van de accommodaties van dit arrangement. De 'vanafprijs' voor de reis is gebaseerd op de eerste keuze per locatie. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing. Tarieven gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer of appartement. Onder voorbehoud van beschikbaarheid, reisdagen en accommodatie keuze.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier Fly & Drive Groene Spanje

U kunt met dit formulier uw reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Bij de keuze voor een of meer verlenging(en) kunt u bij de nieuwe velden uw keuzes aangeven. We verzoeken u zoveel mogelijk uw keuzes kenbaar te maken ook al wilt u een andere indeling van de reis of eerst contact met Ardanza hebben over de mogelijkheden van deze reis door het Groene Spanje.
NB: Deze reis is uitverkocht met reisdata vallend tussen 1 juli 2019 tot 1 september 2019.
Dit kan een ook een periode zijn waarin uw vertrekdatum kan liggen. Ardanza kijkt dan naar de meest gunstige combinatie van reistijden en tarieven.

Accommodatie keuze 12 dagen Het Groene spanje

Bij Studio appartement bij Casona hotel aan de kust is geen ontbijt inbegrepen.
Bij appartement bij Posada Liébana is geen ontbijt inbegrepen. * Minimum verblijf buiten hoogseizoen 4 overnachtingen, hoogseizoen (1 juni - 1 september) 7 overnachtingen. Wilt u langer in Cantabrië verblijven in de Picos de Europa, dan kunt u ook kiezen voor een verlengingsmogelijkheid.

Verlenging

Bij een keuze voor een of meer verlengingen kunt u bij de nieuwe velden een keuze maken met welke lokatie en welke accommodatie u de reis wilt verlengen. Wilt u afwijken van de standaard aangegeven overnachtingen dan verzoeken we u dat aan te geven bij de aanvullingen of wijzigingen reis. In dat geval neemt Ardanza mogelijk eerst contact met u op. Ardanza zal de verlenging(en) uiteraard in de standaard route proberen in te passen voor de meest logische routevolgorde.

Accommodatie keuze verlenging

Hier kunt u een keuze maken voor de gewenste verlengingen, meerdere verlengingen mogelijk
3 overnachtingen
3 overnachtingen
Graag hier het aantal extra gewenste overnachtingen aangeven. Bij de keuze voor een appartement bij Posada Liébana geldt een minimum verblijf buiten het hoogseizoen van 4 overnachtingen, tijdens het hoogseizoen (1 juni - 1 september) 7 overnachtingen.

Aanvullingen of wijzigingen reis

Mocht u langer willen blijven of het aantal dagen per accommodatie willen wijzigen dan kunt u dit hier aan geven.
Bij een keuze voor een andere verlenging of afwijkende route verzoeken we u bij de accommodatie keuze uw wensen voor de gewenste accommodatie alvast aan te geven. Bij reizen op Maat nemen wij eerst contact met u op om de diverse mogelijkheden met u door te nemen.

Aanvullende wensen of informatie

Denk hierbij aan speciale (feestelijke!) gelegenheden, samenstelling van uw reisgezelschap, voorkeur kamerindeling, extra lange bedden, medische indicatie, etc.

Huurauto

In deze reis is standaard een huurauto categorie BB (bijv.) Seat Ibiza (4dr) of gelijkwaardig inbegrepen. Bij keuze voor een verblijf in Bilbao zelf haalt u de huurauto op bij vertrek uit de stad.

Verzekeringen

Verzekering via Ardanza

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.
 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: