Aanvraagformulier

Werkwijze

Na ontvangst van uw aanvraag zenden wij u binnen 4 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail. Mogelijk nemen wij contact op mochten we nog vragen hebben of wat mogelijkheden met u willen doornemen. Uw boeking wordt definitief gemaakt na uw akkoord. Per post ontvangt u een boekingsbevestiging en 1e factuur voor de aanbetaling van de reissom. Het restant dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald, u ontvangt hiervoor een 2e factuur. 

Verzekeringen

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen - verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen naar Spanje vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

Accommodaties

Hieronder ziet u beelden van de accommodaties van dit arrangement. De 'vanafprijs' voor de reis is gebaseerd op de eerste keuze per locatie. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing. Tarieven gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer. 

Aanvraagformulier 12-daagse fly drive naar Extremadura

met diverse verlengingsmogelijkheden

U kunt met dit formulier een offerte voor deze reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden

Deze reis nog terugkijken in een nieuw venster/tabblad

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Op basis van uw keuze kunt bij de nieuwe velden uw keuze voor de accommodatie aangeven of bevestigen. Bij de keuze voor wijzigingen in het aantal dagen van uw reisschema kunt u dit in de betreffende veld aangeven. Bij de keuze voor meerdere verlengingen van deze reis kunt u het aantal verlengingen en de keuze van de verlengingen bij de onderstaande velden aangeven.
U kunt ook een bepaalde periode dat u kunt vertekken aangeven

Verlengingsmogelijkheden 12 daagse reis Extremadura

Onderstaand kunt u alle de door u gewenste verlengingen aangeven. Desgewenst kunt u later in de Rubriek aanvullingen en wijziging op de reis eventuele door u gewenste aanpassingen of andere verlengingen van uw reis aangeven.
Mogelijke verlengingen worden zoveel mogelijk op een logische manier in de route ingepast. Afhankelijk van de vluchten is het mogelijk dat u de reis met een verlenging begint of eindigt (Sevilla/Madrid) en de huurauto pas bij aankomst of vertrek in/uit de stad ophaalt of inlevert.

Accommodatie keuze 12 dagen Extremadura

Onderstaand kunt u uw keuzes of de bevestiging van de accommodaties doorgeven. Desgewenst kunt u later in de Rubriek aanvullingen en wijziging op de reis en eventuele door u gewenste aanpassingen of verlenging van uw reis aangeven.
3 overnachtingen in Valle de Jerte
3 overnachtingen net buiten Trujillo
2 overnachtingen in Mérida
3 overnachtingen Geopark Las Villuercas of Guadalupe

Bevestiging extra overnachting Parador van Guadalupe

extra overnachting Parador Guadalupe

Keuze verlenging verblijf in Zafra

Verlenging 2 overnachtingen

Keuze verlenging verblijf Madrid

Verlenging 3 overnachtingen
3 overnachtingen in Madrid

Keuze verlenging verblijf in Sevilla

Verlenging 3 overnachtingen
3 overnachtingen in Sevilla

Aanvullingen of wijzigingen reis

Mocht u langer willen blijven of het aantal dagen per accommodatie willen wijzigen dan kunt u dit hier aan geven.
Bij een keuze voor een verlenging of afwijkende route verzoeken we u hierboven uw wensen voor de gewenste accommodatie alvast aan te geven. Bij reizen op Maat nemen wij eerst contact met u op om de diverse mogelijkheden met u door te nemen.

Aanvullende wensen of informatie

Denk hierbij aan speciale (feestelijke!) gelegenheden, samenstelling van uw reisgezelschap, voorkeur kamerindeling, extra lange bedden, medische indicatie, etc.

Huurauto

In de reissom zit standaard een huurauto categorie BB
Ardanza neemt mogelijk eerst contact met u op over de mogelijkheden.

Verzekeringen

Verzekering via Ardanza

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: