Werkwijze

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Werkwijze Reizen op Maat

Nadat u zich via het aanvraagformulier op deze website heeft aangemeld, nemen wij telefonisch contact met u op. Wanneer ons duidelijk is wat uw wensen zijn, ontvangt u een vrijblijvend voorstel met bijbehorende offerte en de algemene voorwaarden van Ardanza. Indien ons voorstel u aanspreekt wordt uw reis, conform ons voorstel en uw opdracht voor u vastgelegd. Vanzelfsprekend zijn er vrijwel altijd mogelijkheden om uw reis aan te passen, uit te breiden of te verlengen.

Uw boeking is definitief na ontvangst door Ardanza van uw bevestiging op het aanbod van Ardanza. Vervolgens ontvangt u na uw boeking van Ardanza de boekingsbevestiging en factuur voor de (aan)betaling van uw reis.
Meer algemene informatie over de reizen, de algemene voorwaarden, aansluiting bij de SGR en mogelijke verzekeringen via Ardanza kunt u vinden bij de rubriek: algemeen.

Fly & Drive pakket of alleen accommodatie

De routes op maat door Spanje en Portugal met verschillende verblijfslocaties worden alleen in een compleet Fly & Drive pakket aangeboden. Vakantiewoningen met een minimumverblijf van 7 overnachtingen kunnen, afhankelijk van het seizoen, ook ‘los‘, dus zonder vluchten en huurauto aangeboden worden.

Ardanza heeft haar partners met betrekking tot vluchten en autohuur met zorg uitgekozen, wat u verzekerd van een goed geregelde en onbezorgde reis. U kunt een keuze maken uit verschillende categorieën huurauto’s. Als u met een groep(je) bent, dan kunt u ook kiezen om met een bus met chauffeur te reizen. Ter plekke zijn er soms ook mogelijkheden om een gedeelte van de route met het openbaar vervoer af te leggen, Ardanza informeert u graag over de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie? Laat het ons weten via het aanvraagformulier.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: