Rondreis Navarra 8 dagen

Reissom 8 dagen vanaf
€ 1.395 p/p*

Incl. retourvluchten met KLM, luchthavenbelastingen, 7 overnachtingen inclusief ontbijt, huurauto cat. BB: Seat Ibiza of gelijkwaardig, inclusief ongelimiteerd aantal km, WA/BA verzekering, lokale belastingen en tweede bestuurder gratis. Eigen risico is verzekerd. Zeer uitgebreide reisinformatie. 

*Reissom gebaseerd op twee personen per kamer of appartement en afhankelijk van reisdata en accommodatiekeuze.

 

Vraag een offerte aan

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

8 dagen Cultuur en Natuur rondreis Navarra

Pyreneeën – Pamplona – Puente la Reina –  Roncesvalles – Ochagavía – Klooster van Leyre – Olite –Bardenas Reales

Navarra: Paradijs voor natuur & cultuurliefhebbers, birdwatchers, rustzoekers en levensgenieters! Deze 8 daagse individuele rondreis brengt u naar alle hoogtepunten. Bezienswaardigheden zoals de halfwoestijn Bardenas Reales, Pamplona, Romaans erfgoed, Puente la Reina,  Roncesvalles, Sangüesa en Ochagavía.  Kloven van Lumbier en Arbayún met grote gierenkolonies.

Ontdek op uw gemak de imponerende bergen, groene valleien, oude monumenten, rijke geschiedenis, voortreffelijke locale keuken en befaamde wijnen. Tiptop verzorgd arrangement!

——-

We willen jullie laten weten dat wij ontzettend hebben genoten van de reis die we in september met jullie hebben gemaakt. De accommodaties waren echt heel bijzonder, vooral het verblijf bij Jesus in Orisoain was heel bijzonder. Maar ook de andere twee hotels waren geweldig
(Ochagavia en La Rioja). Heel gemoedelijk en prachtig gelegen.
Menno en Froukje, september 2019

——-

Stel zelf uw reis door Navarra samen!

Vanuit twee kleinschalige accommodaties verkent u in 8 dagen op uw gemak de bezienswaardigheden en hoogtepunten van de enorm diverse regio Navarra.

Dag 1, 2 en 3: het zuiden van Navarra, een halfwoestijn en middeleeuwse dorpjes

Deze rondreis start met 3 overnachtingen in het zuiden van Navarra. Hier vindt u talloze kleine Romaanse kerkjes, de beroemde pleisterplaats aan de Camino de Santiago: Puente la Reina Vanuit hier kunt onder andere de halfwoestijn Bardenas Reales (alleen of met een gids) bezoeken met haar grillige, geërodeerde landschap. De middeleeuwse dorpjes Ujué en Artajona, waar de tijd stil heeft gestaan zijn een bezoek waard maar ook de hoofdstad van Navarra: Pamplona, met haar mooie pleinen. In de omgeving vindt u befaamde bodega’s. Olite is een middeleeuws stadje aan de oever van de Cidacos rivier in het zuiden van Navarra. Vanaf 1925 werd het kasteel gerestaureerd. In het oude gedeelte is nu een Parador gevestigd, het nieuwe paleis is te bezoeken. Het stadje heeft verder een aantal fraaie pleinen en de gotische “Iglesia de Santa Maria’ met een rijk bewerkt voorportaal. 

Accommodaties Zuid Navarra: Een Palcio, een kasteel of een luxe ecolodge

  1. Gastvrije Posada in ene voormalige Palacio op een half uur van Pamplona te midden van wijngaarden en omringd door Romaanse kerkjes
  2. De Parador in het kasteel van het Middeleeuwse Olite, ook 30 minuten van Pamplona
  3. Luxe rurale lodge aan de Rio Aragon, in het Oosten van Navarra

Dag 4, 5, 6 en 7: Het Noorden van Navarra, bergen & kloven

In het Noorden van Navarra, de Pyreneeën verblijft u in het natuurpark Selva de Irati, Hier zijn prachtige stadjes aan de Camino de Santiago te bezoeken, zoals Roncesvalles, Sanguesa en Ochagavía. In de indrukwekkende kloven van Lumbier en Arbayún zult u grote gierenkolonies zien. Ter plekke krijgt u zeer uitgebreide tips voor dagexcursies in het indrukwekkende beukenwoud van de Selva de Irati.  De Selva de Irati is een van de grootste en best onderhouden beuken- en sparrenbossen van Europa. Een immense, vrijwel ongerepte groene zone van bijna 17.000 hectare in de oostelijke Pyreneeën in het noorden van Navarra, in een stroomgebied omgeven door bergen tot 2.500 meter hoog en valleien. 

Accommodatie Noord Navarra: Gastvrij hotel aan de voet van de bergen

  1. Charmant en gastvrije hotel met 8 kamers, in Izaltzu, Selva de Irati. 

Rondreis Navara verlengen

Deze route leent zich uitstekend om te verlengen tot 10 dagen. Door bijvoorbeeld een start of einde van de route in de verrassend aantrekkelijke stad Bilbao, waar u het beroemde Güggenheim museum bezoekt. Zie ook de 12 daagse Rondreis La Rioja, Navarra en Baskenland

Uitgebreide reisbescheiden en bijzondere excursies.

Ardanza geeft u deskundig advies voor de meest passende route, regelt uw vluchten, uw huurauto ter plekke en uw overnachtingen, inclusief ontbijt. U krijgt zeer uitgebreide reisinformatie, kaartmateriaal en een persoonlijk draaiboek met tips, links, en excursies voor uw reis van dag tot dag zodat u onbezorgd op pad gaat. Ook regelt Ardanza activiteiten, excursies en gidsen ter plekke voor u.

Birdwatchen met onze lokale gids

Een van de zeer ervaren en professionele gidsen die met u op pad gaat om de enorme vogelrijkdom van deze streek te verkennen is Gorka Gorospe

Kijk op de volgende pagina voor meer informatie over deze reis en de bezienswaardigheden!

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels de link hieronder.

 
Vraag een offerte aan
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: