Aanvraagformulier

Informatie

Na ontvangst van uw aanvraag zenden wij u binnen 4 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail. Mogelijk nemen wij contact op mochten we nog vragen hebben of wat mogelijkheden met u willen doornemen. Uw boeking wordt definitief gemaakt na uw akkoord. Per post ontvangt u een boekingsbevestiging en 1e factuur voor de aanbetaling van de reissom. Het restant dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald, u ontvangt hiervoor een 2e factuur. 

Verzekeringen

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen - verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen naar Andalusië vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

Hieronder vindt u beelden van de accommodaties van dit arrangement.
De reissom is gebaseerd op 2 personen in een tweepersoonskamer. Onder voorbehoud van beschikbaarheid, reisdagen en accommodatie keuze.

Bij een route met kinderen vanaf 2 jaar zijn de prijzen gebaseerd op een verblijf in een familiekamer. Verblijf in aparte tweepersoonskamers is desgewenst ook mogelijk tegen een toeslag.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier Wandelen met een ezel

U kunt met dit formulier een offerte voor deze reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden

Deze reis nog terugkijken in een nieuw venster/tabblad

1e persoon

Meer reisgenoten

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Bij een keuze voor een of meer verlengingen kunt u bij de nieuwe velden een keuze maken met welke lokatie en welke accommodatie u de reis wilt verlengen. Wilt u afwijken van de standaard aangegeven overnachtingen dan verzoeken we u dat aan te geven bij de aanvullingen of wijzigingen reis. In dat geval neemt Ardanza mogelijk eerst contact met u op. Ardanza zal de verlenging(en) uiteraard in de standaard route proberen in te passen voor de meest logische routevolgorde.
Meerdere verlengingen mogelijk, bij voorkeur voor afwijkend aantal overnachtingen dan verzoeken we u dat aan te geven bij de aanvullingen of wijzigingen reis.
Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Openbaar vervoer of Huurauto

Bij het standaard arrangement is het mogelijk met openbaar vervoer (trein) van Madrid naar Segovia te reizen. Vanaf het treinstation in Segovia naar de accommodatie wordt vervoer geregeld. Mocht u kiezen voor een verlenging buiten Segovia dan is een huurauto beslist benodigd, veelal is het dan gunstiger/comfortabeler om voor de hele periode gebruik te maken van een huurauto. Hieronder kunt u uw voorkeur aangeven.
Kiest u voor een huurauto dan is standaard een huurauto categorie BB (bijv.) Seat Ibiza (4dr) of gelijkwaardig inbegrepen. Bij keuze voor een verlenging van uw verblijf in de stad Madrid dan haalt u de huurauto op bij vertrek uit de stad of levert de huurauto in bij aankomst in de stad.
Indien u een andere huurauto wenst dan de categorie BB dan kunt u bovenstaand uw keuze maken
Ardanza neemt mogelijk contact met u op over de mogelijkheden

Aanvullende wensen of informatie

Mocht u aanvullende wensen of informatie hebben dan kunt u dat hier aangeven
Denk hierbij aan speciale (feestelijke!) gelegenheden, samenstelling van uw reisgezelschap, voorkeur kamerindeling, extra lange bedden, medische indicatie, etc.

Verzekeringen

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: