Aanvraagformulier

Informatie

Hieronder vindt u beelden van de accommodaties van dit arrangement. De vanafprijs voor de reis is gebaseerd op de eerste keuze per lokatie. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing.

Tarieven zijn gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer of appartement. Onder voorbehoud van beschikbaarheid, reisdagen en accommodatie keuze.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier Natuur&Cultuur Andalusië

Met verlengingsmogelijkheid

U kunt met dit formulier uw reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

Boekings- en betaalwijze

Na ontvangst van het aanvraagformulier door Ardanza ontvangt u binnen 4 werkdagen een vrijblijvend voorstel met bijbehorende offerte voor het gewenste arrangement. Indien akkoord wordt uw boeking definitief gemaakt en ontvangt u een eerste faktuur voor een aanbetaling van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald. Boekt u binnen zes weken voor vertrek dan dient het gehele bedrag ineens betaald te worden.

Verzekeringen en overige informatie

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen naar Spanje vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Accommodatie keuze

Bij een keuze voor een verblijf in Cordoba, verblijft u een nacht minder (3 overnachtingen) op de volgende lokatie in de Sierra Norte
Bij een keuze voor een verblijf in Cordoba, verblijft u een nacht minder (3 overnachtingen) op de volgende lokatie in de Sierra Norte

Accommodatie keuze verlenging

Hier kunt u kiezen voor de accommodatie in Sevilla en/of Costa de la Luz indien u uw reis met drie of zes nachten wenst te verlengen

Opmerkingen

Huurauto

In de reissom zit standaard een huurauto categorie BB

Kortingscode

Hiervoor is de code benodigd die u kunt vinden bij de aanbieding van Ardanza in de nieuwste uitgave van ESpanje!, januari - maart 2016.

Verzekeringen

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.
 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: