Llanes

Sfeervol, gastvrij hotel. 11 kamers.
Tussen de 100 en 125 euro per nacht. Kleinschalig, bijzonder, authentiek en charmant.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Posada La Pereda

Dit is is een bijzonder en gastvrij hotel op 4 kilometer van LLanes, in het oosten van Asturias, vlak bij de kust en aan de voet van de Cueara bergketen. Dit 3 sterren hotel behoort tot de Club de Calidad Casonas Asturianas. Het wordt omgeven door een glooiend landgoed van 1.4 ha met eik, kastanje en berkenbomen, op een prachtige locatie tussen zee en bergen.

Indeling en faciliteiten

Er zijn 10 luxueuze kamers en twee suites, verdeeld over 4 gebouwen: het hoofdgebouw, een moderne kubus en een gerenoveerde Horreo, een graanschuur en de Tuin suite.

In het hoofdgebouw bevinden zich 7 gastenkamers, een ruime woonkamer met twee open haarden, openslaande deuren naar de tuinen, een kleine bibliotheek, een restaurant en een bar met een uitgebreide selectie. De kubus is een moderne architectonische creatie van Cesar Ruiz-Larrea en gasten zijn enthousiast over de sobere, maar elegante inrichting en situering in het park. Hier bevinden zich drie gastenkamers, waarvan op de eerste verdieping een met een tweepersoonsbed en een met twee bedden en op de begane grond een suite met twee bedden.

In de voormalige graanschuur is ook een gastenkamer gevestigd, met op de begane grond de badkamer, en de slaapkamer op de eerste verdieping. Ten slotte is er de Tuin-Suite, een ruime kamer met twee twin bedden en een cama sofa (bedbank), met aan de muur foto’s van de artiest Abilio Lope.

In het restaurant worden exclusief voor de gasten uitstekende maaltijden geserveerd en kan men ‘s ochtends ongehaast genieten van een uitgebreid ontbijt. U wordt in de watten gelegd door de kokkin van de Posada en de vriendelijke eigenaren Lucas en Blanca.

Omgeving

De omgeving leent zich voor vele activiteiten, op 4 kilometer is de kust met haar vele baaitjes en strandjes, de Picos de Europa zijn op 20 kilometer. Men kan golfen, wandelen, jeepexcursies maken, paardrijden, fietsen, kanoën, vissen, of lui genieten met een boek bij de open haard. Op 45 minuten bevindt zich het Museum van Altamira met de befaamde grotschilderingen en haar replica. Dichterbij zijn de grotten van El Pindal en Tito Bustillo.

Dit moderne Casona Hotel bij Llanes wordt aangeboden tijdens de onderstaande rondreizen van Ardanza:

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: