Andalusië vakantiehuizen

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Vakantiehuizen in Andalusië in de natuur of een bergdorpje

Andalusië is het hele jaar door een heerlijke bestemming voor een vakantie in de zon! Reserveer hier een Ardanza vakantiewoning: charmant, kleinschalig en karaktervol!

U vindt in deze rubriek onze selectie kleinschalige vakantieverblijven aan zee, in kleine bergdorpjes of  middenin de natuur. Vanuit de fraai gelegen vakantiewoningen kunt u talloze excursies maken. Natuurlijk naar de beroemde steden en witte dorpen maar ook naar uitgestrekte natuurparken en de vissersdorpjes aan de kust. Het Grazalema natuurpark, heel centraal gelegen tussen Sevilla en de Costa de la Luz, is een perfecte uitvalsbasis en een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. 

Vakantie aan de Costa de la Luz: zon, zee, flamenco & tapas!

Onze favoriete kust in Andalusië is de Costa de la Luz, ‘de kust van het licht’.  Aan haar ongerepte witte zandstranden vindt u kleine vissersdorpjes en natuurlijk Cádiz, de oudste havenstad van Europa.  In het achterland zijn prachtige witte dorpjes zoals Medina Sidonia en Arco de la Frontera. Conil de la Frontera is een levendig vissersstadje en Vejer de la Frontera, het hoog gelegen witte vestingsstadje op 10 minuten van de mooie baaitjes van El Palmar, is een pareltje in deze omgeving. Hier vindt u geen hoogbouw en massatoerisme en deze kust wordt nog voornamelijk door de Spanjaarden zelf bezocht.

De schatten van Zuid Spanje: Moors erfgoed & historische steden

Andalusië heeft een imponerend Cultureel erfgoed. Ook buiten de beroemde Koningssteden Granada, Sevilla en Córdoba met hun verbazingwekkende Moorse erfgoed valt er veel te ontdekken: Het witte stadje Ronda is spectaculair gelegen aan het Tajo-ravijn en Andalusië heeft talrijke beroemde ‘Pueblos Blancos’ zoals Arcos de la Frontera, Grazalema en Vejer de la Frontera.  De Renaissance tweelingsteden Ubeda en Baeza, zijn uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed. Maar ook Málaga, levendige kunst & cultuurstad aan de Middellandse zee, is een topbestemming.

Vakantiehuis in een Fly&Drive combinatie of ‘los’ boeken

Wanneer u de vakantiewoningen in combinatie met vluchten en huurauto via Ardanza boekt bent u verzekerd van een goed geregelde en zorgeloze reis. Ardanza Reizen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de SGR, dat geeft extra zekerheid. Zo is uw voucher of (aan) betaling gegarandeerd door de SGR.

Vakantiewoning met eigen vervoer

U kunt er ook voor kiezen om uw eigen vervoer te regelen. Voor veel van de locaties geldt een minimum verblijf van een week maar we kijken graag in overleg met u naar de mogelijkheden.

Zorgeloze vakantie in de bergen of aan zee…

Persoonlijk vinden wij het altijd maar lastig kiezen… De bergen of de zee? Maar kiezen hoeft natuurlijk niet, we doen graag een voorstel voor een perfecte combinatie van twee of meer vakantiewoningen of appartementen! mail ons voor een maatwerk voorstel!

Hoe reserveer ik een ‘Ardanza vakantiehuis’?

Op het aanvraagformulier hieronder kunt u uw reiswensen aangeven. De gewenste reisdata, of u deze accommodatie al dan niet in een Fly&Drive pakket wilt boeken, met hoeveel personen u reist etc. Mocht u een specifiek huis op het oog hebben vermeld dan graag de naam van het huis.

Wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvend voorstel op maat, zo bent u verzekerd van de perfecte match!

 

 
Vraag een reisvoorstel aan
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: