20 jaar Ardanza

2020, Ardanza 20 jaar!

In 2020 is het 20 jaar geleden dat de eerste reizigers met Ardanza op stap gingen. Velen van u hebben door de jaren heen een 2e, 3e en 4e rondreis bij ons geboekt, tot een 10e reis toe! Wij willen u graag bedanken voor uw vertrouwen in onze reisorganisatie. 

We hopen natuurlijk dat we u in 2020 opnieuw mogen begroeten, wellicht zelfs in ons dorp, Vejer de la Frontera!  Uiteraard krijgt u dan een persoonlijke rondleiding…

20 jaar met Ardanza op pad, de verhalen van reizigers!

Wanneer u vaker met Ardanza op reis bent geweest kunt u van Ellen een berichtje verwachten met de vraag of u mee wilt doen aan een interview! We zijn namelijk ontzettend nieuwsgierig naar de favoriete stekkies, de leukste ontmoetingen en bijzondere avonturen van de reizigers die in de afgelopen 20 jaar met ons op reis zijn geweest. We vroegen dat al aan een aantal ‘vaste Ardanza reizigers’. Lees hiernaast hun tips, verhalen en waarom zij met Ardanza op reis gaan!

Een cadeautje voor u!

Onze Spaanse en Portugese recepten

Ardanza kiest elk jaar twee heerlijke Spaanse en Portugese recepten uit, spaar ze allemaal! Meldt u hieronder aan en ontvang ze in uw mailbox.
U bent dan ook geabonneerd op onze zonnige nieuwsbrief met reistips & aanbiedingen

 


 

   
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: