20 jaar Ardanza

2020, Ardanza 20 jaar!

In 2020 is het 20 jaar geleden dat de eerste reizigers met Ardanza op stap gingen. Velen van u hebben door de jaren heen een 2e, 3e en 4e rondreis bij ons geboekt, tot een 10e reis toe! Wij vinden dat heel bijzonder en willen u graag bedanken voor uw vertrouwen. We gaan in 2020 een feestje vieren!

Op deze pagina vindt u straks diverse leuke acties, een quiz met als hoofdprijs een lang weekend naar een prachtige Spaanse of Portugese stad en andere verrassingen, kom regelmatig even kijken!

We hopen natuurlijk dat we u in 2020 opnieuw mogen begroeten, wellicht zelfs in ons dorp, Vejer de la Frontera!  Uiteraard krijgt u dan een persoonlijke rondleiding…

Alvast twee cadeautjes voor u! 

1. Onze Spaanse en Portugese recepten!

Ardanza kiest elk jaar twee heerlijke Spaanse en Portugese recepten uit, spaar ze allemaal! Meldt u hieronder aan en ontvang ze in uw mailbox.
U bent dan ook geabonneerd op onze zonnige nieuwsbrief met reistips & aanbiedingen

 


 

   
 
 

2. Een jaarabonnement op ESPANJE!

Omdat we jarig zijn geven we elke reiziger bij boeking van een rondreis in 2020 een jaarabonnement op het Reis- en CultuurMagazine ESPANJE!. Dit abonnement bestaat uit 4 nummers en loopt na een jaar automatisch af. Het abonnement gaat in met het eerstvolgende kwartaal na de bevestiging van uw reis.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: