Aanvraagformulier

Informatie

Hieronder staan beelden van de accommodaties bij deze reis. De 'vanafprijs' is gebaseerd op de eerste keuze per locatie. De andere opties zijn mogelijk iets duurder. Tarieven zijn gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer. 

Boekings- en betaalwijze
Ardanza probeert u binnen 3 werkdagen een vrijblijvende offerte te doen. Indien akkoord wordt uw boeking definitief gemaakt en ontvangt u een eerste factuur voor een aanbetaling van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald. Boekt u binnen zes weken voor vertrek dan dient de hele reissom ineens betaald te worden.

Verzekeringen
Een reisverzekering is voor de reizen van Ardanza verplicht, een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza heeft een samenwerking met de Europeesche en wij regelen deze verzekeringen graag voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek Algemeen, verzekeringen.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier Lissabon & Sintra of Obidos

U kunt met dit formulier uw reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Accommodatie keuze 8 dagen Lissabon & Sintra of Obidos

3 overnachtingen
Na u keuze kunt in het volgende nieuwe veld uw keuze in de accommodatie maken bij de gekozen verlenging in Sintra of de de keuze voor de accommodatie bij Obidos bevestigen
4 overnachtingen
4 overnachtingen

Ander reisschema

Bij een keuze voor een ander reisschema kunt u bij het nieuwe veld aangeven welke wijzigingen u wilt maken. Wilt u afwijken van de standaard aangegeven overnachtingen dan kunt u dit ook aangeven. Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op. Ardanza zal mogelijk gewenste verlenging(en) uiteraard zodanig in de route proberen in te passen voor de meest logische routevolgorde.

Andere indeling van de reis of aanvullende wensen

Huurauto

In de reissom zit standaard een huurauto categorie BB die u ophaalt bij vertrek uit Lissabon.

Verzekeringen

Verzekering via Ardanza

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: