Aanvraagformulier

Informatie

Na ontvangst van uw aanvraag zenden wij u binnen 4 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail. Mogelijk nemen wij contact op mochten we nog vragen hebben of wat mogelijkheden met u willen doornemen. Uw boeking wordt definitief gemaakt na uw akkoord. Per post ontvangt u een boekingsbevestiging en 1e factuur voor de aanbetaling van de reissom. Het restant dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald, u ontvangt hiervoor een 2e factuur. 

Verzekeringen

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen - verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen van Ardanza vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

Accommodaties

Hieronder ziet u beelden van de accommodaties van dit arrangement. De 'vanafprijs' voor de reis is gebaseerd op de eerste keuze per locatie. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing. Tarieven gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer. 

Onder voorbehoud van beschikbaarheid, reisdagen en accommodatie keuze.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier Lissabon & Alentejo

U kunt met dit formulier een offerte voor deze reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden

Deze reis nog terugkijken in een nieuw venster/tabblad

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Accommodatie keuze 8 dagen Lissabon & Alentejo

4 overnachtingen
4 overnachtingen

Ander reisschema

Bij een keuze voor een ander reisschema kunt u bij de nieuwe velden aangeven welke wijzigingen u wilt maken. Wilt u afwijken van de standaard aangegeven overnachtingen dan kunt u dit ook aangeven. In dat geval neemt Ardanza mogelijk eerst contact met u op. Ardanza zal mogelijk gewenste verlenging(en) uiteraard in de standaard route proberen in te passen voor de meest logische routevolgorde.

Andere indeling van de reis of reisschema

Aanvullende wensen of informatie

Denk hierbij aan speciale gelegenheden, samenstelling reisgezelschap, voorkeuren kamerindeling, tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, lengte deelnemers, medische indicatie, etc.

Huurauto

In de reissom zit standaard een huurauto categorie BB die u ophaalt bij vertrek uit Lissabon.

Verzekeringen

In de reissom zit standaard een huurauto categorie BB die u ophaalt bij vertrek uit Lissabon.

Verzekering via Ardanza

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

(Kortings) code

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: