Op Maat

Uitgebreide reisbescheiden

Het Ardanza team organiseert al meer dan 15 jaar met veel plezier en deskundigheid rondreizen in Spanje en Portugal. De aansluiting bij de SGR verzekert u van een onbezorgde reis. Bel of schrijf ons voor een vrijblijvend voorstel op maat.

Twee weken voor vertrek ontvangt u zeer uitgebreide reisbescheiden en uw persoonlijk draaiboek van uw reis van dag tot dag! Een uniek reisdocument met alle informatie, tips, links & routes van uw reis. U gaat ontspannen op pad en u mist niks!

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Portugal en Spanje op maat

Check Facebook voor Last-minutes en aanbiedingen!

Regelmatig heeft Ardanza interessante aanbiedingen en last-minutereizen. Kijk op onze Facebookpagina voor interessante nieuwtjes, reisstips en acties. Of wordt fan van Ardanza en ontvang deze aanbiedingen automatisch. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen voor de diverse mogelijkheden. U bent altijd verzekerd van een reis die tot in de puntjes voor u geregeld wordt en helemaal naar uw wensen is aangepast!

Individuele reizen op maat

De Fly&Drive rondreizen van Ardanza op maat aangepast, verlengd en tot in de puntjes geregeld!

Ardanza heeft in Spanje en Portugal een groot aantal bijzondere rondreizen uitgestippeld die naar wens (en uiteraard op basis van beschikbaarheid ter plekke) aangepast of verlengd kunnen worden. De basis is een van de individuele rondreizen, die we graag op maat voor u organiseren. Indien u bijvoorbeeld alleen reist, of met een kleine groep, wanneer u speciale wensen heeft, iets te vieren heeft of ter plekke graag excursies en activiteiten geregeld wilt hebben. Ardanza heeft al haar accommodaties persoonlijk en met zorg geselecteerd en heeft de afgelopen 15 jaar een schat aan lokale contacten verzameld. Ons team kan u daarom een deskundig advies geven. Neem contact met ons op per telefoon: tel 035 – 6912275 of via het aanvraagformulier voor een vrijblijvend voorstel.

Uw reis op maat wordt in een compleet Fly&Drive pakket aangeboden. Ardanza heeft haar partners met betrekking tot vluchten en autohuur met zorg uitgekozen, wat u verzekert van een goed geregelde en onbezorgde reis. U krijgt zeer uitgebreide en gedetailleerde reisinformatie mee zodat u zorgeloos op pad kunt. Ook onderweg zijn we 24 uur per dag bereikbaar, mocht u vragen, problemen of wensen hebben.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de rondreizen van Ardanza

Cultuur & Natuur

Fly&Drive routes door Andalusië, langs de Moorse monumenten, in combinatie met de prachtige en nog onbekende natuurparken. Of door Portugal: de heerlijke stad Lissabon, de Alentejo of het ongerepte noorden, de uitgestrekte natuurparken zoals de Serra de Estrela. In het midden van Spanje: Castilla y León, Castilla La Mancha en Extremadura: in 2 of 3 weken de culturele hoogtepunten van deze streek verkennen: Segovia, Ávila, Salamanca, Trujillo, Toledo, Cuenca en natuurlijk Madrid. Langs de “Ruta de la Plata”, de zilveroute, of in de voetsporen van Don Quijote. Ook het groene Spanje met haar mooie stadjes, ongerepte baaitjes en indrukwekkende Picos de Europa is een heerlijke streek om een aantal weken op uw gemak te verkennen. In elke regio van Spanje kunnen we u overnachtingen op bijzondere, kleinschalige locaties aanbieden.

Moorse Monumenten en Portugees erfgoed

In Andalusië kunt u een route afleggen langs de mooiste Moorse monumenten van o.a. Sevilla, Córdoba en Granada. U overnacht in kleine hotels of comfortabele appartementen in het historisch centrum van de steden. In Portugal kunt u een mooie route afleggen langs de historische stadjes Viseu, Evora, Coimbra en Guimaraes, uiteraard in combinatie met Lissabon en Porto.

Natuurroutes

U bent geïnteresseerd in de natuur van het groene noorden van Portugal en Spanje, Catalonië of Andalusie en u wilt vanuit uw accommodatie de mogelijkheid hebben om kortere of langere wandeltochten te maken of andere sportieve activiteiten te beoefenen. Ardanza doet u graag een aantal suggesties voor een heerlijk verblijf en de sportieve mogelijkheden ter plekke.

Taalreizen & Creatieve vakanties

Taal – of Creatieve cursussen in Barcelona, Madrid, Lissabon of Salamanca, aan de kust of op bijzondere, afgelegen landgoederen. Voor groepen en individuen. Bijvoorbeeld: tekenen en schilderen, Tapas & Flamenco workshops, Yoga aan de Costa de la Luz of Fado in Portugal.

Huwelijksreis of familiefeesten

Steeds vaker wordt Ardanza gevonden door Spanje&Portugal liefhebbers die een persoonlijke invulling willen geven aan een bijzondere gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een huwelijksreis of een familiebijeenkomst. Ook daarvoor organiseren we graag een onvergetelijke reis of verblijf. Bel ons of stuur een berichtje en wij nemen graag contact met u op om uw wensen en ideeën te inventariseren.

Inspiratie

Om verder inspiratie op te doen verwijzen we u graag naar de rubriek ‘Reisverslagen‘ waar u de verhalen kunt lezen van reizigers die eerder met Ardanza op stap gingen. 

Voor een reis op maat nemen we eerst persoonlijk contact met u op om uw wensen te inventariseren.

Meer informatie voor een Reis op Maat:
Naar het aanvraagformulier

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: