Gratallops

Uniek en kleurrijk

Hotel in hartje Priorat, 10 kamers.
Tussen de 100 en 125 euro per nacht. Kleinschalig, bijzonder, authentiek en charmant.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Hotel Cal Llop – Kleurrijk in hartje Priorat

Dit is een uniek, klein hotel in het dorpje Gratallops, in het hart van de Priorat wijnregio. Het hotel ligt achter de kerk en is te bereiken via een steil, smal straatje. Met de auto voor geoefende rijders en anders een klein stukje klimmen ter voet. Het gebouw oorspronkelijk uit de 13eeuw is herbouwd aan het eind van de 18eeuw. Nu is het een bijzondere mix van moderne materialen en oude structuren. De kamers kijken allen uit op de prachtige omgeving, sommige over het dorpje, maar de meeste over de uitgestrekte glooiende velden, de imponerende Montsant bergketen en de heuvels met de Ermita de la Consolacio.

Indeling en faciliteiten

De 10 kamers en suites zijn licht en van alle moderne gemakken voorzien (Internet. DVD, plasma TV) en zijn allen divers ingericht met gebruik van verschillende materiaal en kleuren. Er zijn kleurrijke badkamers (alleen douches). Er zijn standaardkamers, Superior kamers en een kleine tweepersoonskamer helemaal bovenin met ene geweldig dakterras. De oorspronkelijke stallen zijn omgebouwd tot een intiem en uitstekend restaurant. Hier kunt u tapas eten, een voordelig lunchmenu of een gastronomisch diner voor zeer schappelijke prijzen. Vanzelfsprekend is er een ruime en uitmuntende wijnkaart. Men organiseert er wijnproeverijen.
Er is een gezellige bar en een klein terras waar u kunt genieten van een aperitief voor het diner. Bibliotheek met veel informatie over de omgeving.

Omgeving en activiteiten

Wijnproeverijen in de omringende bodega’s kunnen op verzoek georganiseerd worden. Het dorp zelf heeft diverse voorzieningen, een paar (kleine) winkeltjes en een paar uitstekende restaurants. Een paar van de meest bekende bodega’s van dit gebied zijn in de directe omgeving te vinden.  Ook leent dit gebied zich uitstekend voor wandelingen, er zijn diverse routes uitgestippeld.

Deze accommodatie maakt deel uit van de:

15 daagse Cultuur&Natuur route Catalonië

8 daags Rondreis Wijnreis Priorat, Catalonië

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: