La Cartuja de Cazalla

In en om de, deels gerestaureerde, ruïnes van een oud Carthuizer klooster is wederom een inspirerende plek gecreëerd. Rust en ruimte op een unieke locatie net buiten het dorpje Cazalla de la Sierra.

Tussen de 100 en 125 euro per nacht. Kleinschalig, bijzonder, authentiek en charmant.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

La Cartuja – oud Carthuizer klooster

In en om de, deels gerestaureerde, ruïnes van een oud Carthuizer klooster is een inspirerende, gastvrij onderkomen gecreëerd. Hier vindt u rust en ruimte op een unieke locatie net buiten het dorpje Cazalla de la Sierra, middenin een prachtig landschap.

Na decennia van verval heeft Carmen Ladron de Guevara Bracho van dit klooster haar levenswerk gemaakt, het gerestaureerd en veranderd in zowel een centrum voor cultuur en moderne kunst en een kleinschalig hotel. Behalve logies biedt La Cartuja dan ook concerten, theatervoorstellingen, exposities en een kunstwerkplaats. Er is een restaurant en twee zwembaden, waarvan één word gevuld met bronwater.

Dit is een inspirerende plek waar kunstenaars en filosofen elkaar ontmoeten, er is een expositie van de aldaar verblijvende kunstenaars en een permanente tentoonstelling van Spaanse en Latijns-Amerikaanse kunst.

Indeling en faciliteiten

In de “Hospedería”, het gebouw naast de ingang, bevinden zich 2 eenpersoonskamers en 8 tweepersoonskamers met een badkamer. De inrichting is eenvoudig. In het kloostergebouw zijn 4 sfeervolle suites die een aparte slaapkamer en salon hebben en een badkamer. Hier bevinden zich ook nog een aantal slaapkamers

Er is gekozen om geen telefoon of televisie op de kamers te installeren. Er is een restaurant en een bar. Het is mogelijk om een dagmenu te bestellen of een volpension verblijf te boeken. Er worden maaltijden bereid met ecologische producten van het land.

Het klooster bevind zich op een landgoed van honderd hectare, met veel bomen en wandelpaden. De Sierra Norte is een paradijs voor wandelaars en rustzoekers. Vanuit het klooster kunt u ook paardrijden.

Meer informatie? Naar het aanvraagformulier

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: