Familiereis Andalusië

Feestelijke familiereis naar de Moorse steden in Andalusië

Beste Anne en collega’s,

Namens mijn ouders, familie en mijzelf wil ik jullie laten weten dat wij een fantastische week hebben gehad in Spanje! Wij willen jullie bedanken want alles was super goed geregeld, de reis, het verblijf en alle excursies. Goede plekken in het vliegtuig en de autohuur verliep ook prima en leuke tips van adresjes waar we konden eten. Daar hebben we zeker gebruik van gemaakt.

Wat hebben we op leuke, mooie en gezellige plekjes mogen verblijven, het gezellige appartement in Sevilla met het geweldige ontbijtbuffet in het hotel en mooi uitzicht op de stad, het prachtige hotel in Cordoba met de leuke ontvangst met een glaasje cava en de mooie appartementen met prachtig uitzicht in Granada en ontvangst met een schaal vol fruit en heerlijke kleine taartjes! Alle medewerkers van de hotels en appartementen waren even vriendelijk en behulpzaam.

We willen jullie wel laten weten dat je in Cordoba niet meer via Plaza Capitulares naar het hotel kunt rijden, dit is nu afgezet met paaltjes, dan kunnen jullie dit aanpassen voor volgende vakantiegangers.

We hebben met zijn allen enorm genoten van deze mooie steden, omgeving, fietstochten en wandelingen. Namens mijn ouders ook bedankt voor het leuke kookboek bij thuiskomst.

Nogmaals dank en wie weet tot ziens!

Hartelijke groet,

Marleen van Paassen-Rijke en familie

9 november 2018

 

Noot Ardanza : De familie Rijke maakte met 9 personen een feestelijke stedenreis naar Sevilla, Córdoba en Granada

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: