Groen Spanje april/mei 2018

12 daagse rondreis Baskenland, Cantabrië en Asturias

Hallo Ellen,

Dank je wel voor de uitgebreide en zeer complete reispapieren en het toegezonden Tapas-boek.
Het was werkelijk een geweldige vakantie. Zeer goed geregeld, prachtige afwisselende natuur en veel verschillende dingen ondernomen. Echt een aanrader!

We vonden vooral Posada Arriondas helemaal top. Zeer goede gastheer die iedere morgen kwam vragen of we al plannen hadden voor de dag en heel veel tips gaf. Er ligt een boek met 42 verschillende wandelingen bij de receptie. Je krijgt een kopie en een wandelkaart van het gebied mee. Echt helemaal top. Eten was ook verrukkelijk, met veel producten uit de eigen tuin.

Bij Cudillero zou je nog als tip kunnen geven om een stukje van de Camino naar Santiago te wandelen. Als je de auto parkeert bij het FEVE station in Cudillero kun je via een goede bewegwijzering, die start bij het station, naar Soto de Luna lopen en dan de trein terug nemen. Het is een wandeling van 11 kilometer. Wel goed de tijden navragen want de trein rijdt maar 2x per dag. De dames van de Casona bij Cudillero zoeken het allemaal voor je op.

De eettip in Avilles zou ik laten vervallen. Wij vonden El Nogal de San Francisco niets bijzonders. Het was er ook absoluut niet druk.

In de beschrijving van de Fuente Dé: de lift is naast het hotel. Echt maar 400 meter lopen (en dus geen half uur rijden van de accommodatie). Helaas voor ons was de lift gesloten van 2 t/m 15 mei ivm werkzaamheden. Dus dat vonden we wel erg jammer.

Mochten we weer eens naar Spanje of Portugal gaan, dan komen we zeker bij jullie terug.

Met vriendelijke groet,

Corien 

6 mei 2018

 

Lees meer: Rondreis Groen Spanje

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: