Cadiz

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Cádiz – oudste havenstad van Europa

 – Sherry en Flamenco. Torens, Paleizen en de vismarkt- 

De regio Cadiz ligt in het uiterste zuiden van Spanje, waar twee continenten elkaar ontmoeten, waar u aan de overkant van de glinsterende oceaan de bergen van Afrika bijna kunt aanraken. Haar hoofdstad, Cádiz de oudste havenstad in Europa en bakermat van de Flamenco, ligt op een klein schiereiland. U kunt er dus nooit verdwalen! Deze heerlijke relaxte stad met mooie pleinen, smalle straatjes en wereldberoemd carnaval is een verplichte stop tijdens uw rondreis Andalusië. De Mercado Central is de beste vismarkt van Europa.

Zon, Zee en James Bond…

De zon, die hier meer dan 300 dagen per jaar schijnt, zoekt u op La Caleta, het leuke stadsstrand met haar fraaie houten Balneario (spa) en twee forten: San Sebastián en Santa Catalina. Dit is het strand waar Halle Berry uit de zee oprees in James Bond’s ‘Die another day’. Ook fijn is het om tegen zonsondergang langs de waterkant te flaneren door het Parque Genovés, de botanische tuinen en over de fraai betegelde Alameda, de boulevard met haar eeuwenoude bomen. Let op de twee gigantische ficussen ter hoogte van Alameda Apodaca – er staan er nog twee vlak bij La Caleta. Veel meer tips voor een onvergetelijk verblijf tijdens uw rondreis Andalusië ontvangt u bij uw reisbescheiden. 

Uw rondreis tot in de puntjes geregeld

Ardanza brengt u naar Cádiz tijdens haar unieke, kleinschalige rondreizen door Andalusië die tot in de puntjes en op maat voor u georganiseerd worden. Uw accommodatie in Cádiz is, zoals alle onze accommodaties in Spanje en Portugal, persoonlijk en met zorg geselecteerd en bezocht. Waar mogelijk gaan we er zelf eerst een keertje slapen zodat we u er alles over kunnen vertellen! Bij uw zeer uitgebreide reisbescheiden ontvangt u kaartmateriaal en onze tips voor een onvergetelijke fly&drive Andalusië. Ardanza regelt graag bijzondere excursies voor u – zoals sherryproeverijen, stadswandelingen, fietstours, zeiltochten, surfen, birdwatchen & tapastours, om maar een paar voorbeelden te noemen.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: