Aanvraagformulier

Werkwijze

Na ontvangst van uw aanvraag zenden wij u binnen 4 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail. Mogelijk nemen wij contact op mochten we nog vragen hebben of wat mogelijkheden met u willen doornemen. Uw boeking wordt definitief gemaakt na uw akkoord. Per post ontvangt u een boekingsbevestiging en 1e factuur voor de aanbetaling van de reissom. Het restant dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald, u ontvangt hiervoor een 2e factuur. 

Verzekeringen

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen - verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen naar Portugal vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

Accommodaties

Hieronder ziet u beelden van de accommodaties van dit arrangement. De 'vanafprijs' voor de reis is gebaseerd op de eerste keuze per locatie. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing. Tarieven gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer. 

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier Fly Drive Porto e Norte

met mogelijke verlenging

U kunt met dit formulier een offerte voor deze reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden

Deze reis nog terugkijken in een nieuw venster/tabblad

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Bij de keuze voor een of meer verlenging(en) kunt u bij de nieuwe velden uw keuzes aangeven. We verzoeken u zoveel mogelijk uw keuzes kenbaar te maken ook al wilt u een andere indeling van de reis of eerst contact met Ardanza hebben over de mogelijkheden van deze reis door het Groene Spanje.
Dit kan een ook een periode zijn waarin uw vertrekdatum kan liggen. Ardanza kijkt dan naar de meest gunstige combinatie van reistijden en tarieven.

Accommodatie keuze 8 dagen Porto e Norte

3 overnachtingen
4 overnachtingen

Verlenging

Bij een keuze voor een verlenging kunt u bij de nieuwe velden een keuze maken met welke accommodatie u de reis wilt verlengen. Wilt u afwijken van de standaard aangegeven overnachtingen dan verzoeken we u dat aan te geven bij het keuze menu. In dat geval neemt Ardanza eerst contact met u op. Ardanza zal de verlenging(en) uiteraard in de standaard route proberen in te passen voor de meest logische routevolgorde.

Accommodatie keuze verlenging

Hier kunt u een keuze maken voor de gewenste verlengingen
3 overnachtingen
Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op
Denk hierbij aan speciale (feestelijke!) gelegenheden, samenstelling van uw reisgezelschap, voorkeur kamerindeling, extra lange bedden, medische indicatie, etc.

Huurauto

In deze reis is standaard een huurauto categorie BB (bijv.) Seat Ibiza of Renault Clio (4dr) of gelijkwaardig inbegrepen. Bij keuze voor een verblijf in Bilbao zelf haalt u de huurauto op bij vertrek uit de stad.

Verzekeringen

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

Kortingscode

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: