Nerja

Vriendelijk en eenvoudige hotel in het hartje van Nerja.
Chloorvrij zwembad en een ruim zonneterras. 24 kamers. Op 100 meter van zee.

Tussen de 75 en 100 euro per nacht. Kleinschalig, sfeervol en comfortabel.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Hotel Balcon del Mar

Kleinschalig hotel in het sfeervolle centrum van Nerja

Dit vriendelijke en eenvoudige hotel is ongeveer 7 jaar geleden gebouwd en recent gerenoveerd.
Het is op slechts 100 meter van zee gelegen aan een rustige, autovrije straat in het hartje van Nerja.
Op het dak vindt u een chloorvrij zwembad en een ruim zonneterras met fantastisch uitzicht op Nerja, de Middellandse zee en het bergachtige achterland.

Indeling en facliteiten

Er zijn 24 lichte kamers, een- , twee- en driepersoonskamers, allen met eigen, moderne badkamer met haardroger,. De bedden zijn uitstekend. Wi-fi, Airco/verwarming, sateliet tv, mini-koelkastje, safe.

Er is een lift, 24 uurs receptie, lounge, ontbijtzaal, patio en groot dakterras met zwembad.
Het hotel ligt in de directe omgeving van vele restaurants en gezellige terrasjes, winkels en parkeergelegenheid.

Hoewel het hotel maar twee sterren heeft kan het zich qua faciliteiten en service uitstekend meten met de grotere en duurdere hotels in de omgeving.

Omgeving

Nerja heeft dankzij haar ligging aan de Middellandse zee en haar grote aantal zonne-uren het hele jaar door een aangenaam klimaat, vooral in het voor- en najaar is het hier heerlijk toeven.
De grotten van Nerja liggen op de uitlopers van het “Sierra Almijara”–gebergte, een paar kilometer van het centrum van Nerja. De prachtige druipsteengrot met zijn wonderlijk gevormde stalagmieten en stalactieten wordt ook wel “De kathedraal van het Paleolithicum” genoemd. Vanwege de prachtige akoestiek wordt hier jaarlijks in juli een groot dans- en muziekfestival georganiseerd in de Sala de la Cascada. De bijnaam Sala de Ballet dankt de zaal aan de vele balletuitvoeringen die hier hebben plaatsgevonden. Daarnaast is de akoestiek in deze ruimte fantastisch. Grote namen als Yehudi Menuhin, José Carrera en Montserrat Caballé hebben hier hun opwachting al eens gemaakt.

Málaga ligt op 55 km, hier is bijvoorbeeld het Picassomuseum een aanrader, verder de Kathedraal, de Rots Gibralfaro met haar kasteel.  In het bergachtige achterland van  ‘La Axarquia’ liggen vele kleine authentieke dorpjes, elk met haar eigen geschiedenis en gastronomie. Hier vindt u Romaanse en Moorse monumenten, smalle witte straatjes en kleine pleintjes. het Moorse dorpje Frigiliana ligt op circa 7 kilometer afstand.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: