El Pedroso

Dorpshotel in monumentaal pand. 12 kamers. Spa faciliteiten

Tussen de 75 en 100 euro per nacht. Kleinschalig, sfeervol en comfortabel.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Karakteristiek dorpshotel in de Sierra Norte

In 1875 werd in het kleine witte dorpje El Pedroso een adelijke woning gebouwd, eigendom van de toenmalige hoofdingenieur van de ijzermijnen. In dit herenhuis bevindt zich nu sinds enkele jaren een charmant, kleinschalig hotel waar u gastvrij ontvangen wordt.

Indeling en faciliteiten

Het hotel heeft 12 sfeervol ingerichte kamers, over 2 verdiepingen gelegen. De kamers beschikken over een badkamer, telefoon, televisie, verwarming en airconditioning en zijn allen individueel ingericht, gebruikmakend van verschillende kleuren, decoraties en materialen.  De gasten kunnen gebruik maken van de gezellige bar, de salon met open haard en de patio. Er is in het hotel ook een kleine Spa, met een sauna en kruidenbaden.

In El Pedroso zijn alle voorzieningen aanwezig zoals winkels en restaurants. Vanuit het dorp gaat er dagelijks een ‘boemeltreintje’ naar Sevilla. Met de auto is Sevilla binnen een uur te bereiken. Córdoba ligt op anderhalf uur rijden.

Omgeving

De Sierra Norte is een prachtig, groen glooiend natuurgebied en uitgeroepen tot Biosfeerreservaat door Unesco. Er is een enorme diversiteit aan flora en fauna. Het is een ideaal gebied voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur, en die het èchte Spanje verkiezen boven het massatoerisme van de kust.  In de Sierra Norte liggen tien authentieke, witte dorpen, elk met haar eigen “encanto”, eigen historie en fiesta’s.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: